Peto mjesto za VK Marsonia

Vaterpolisti VK Marsonia sudjelovali su u Zagrebu na turniru "Purger 2018". Turnir je trajao tri dana za godište 2003. i mlađi. Brođani su bili u skupini s ekipama ZPK, Medveščak i Mursa dok su u drugoj skupini nastupali Zagreb, Mladost, Siscia iz Siska i Garestin iz Varaždina.

Autor: Brodportal | Datum objave: 31.10.2018
Peto mjesto za VK Marsonia
Marsovci su izgubili od ekipe ZPK iz Zagreba s 9:5 i od ekipe Medveščaka s 12:7 dok su pobijedili ekipu Murse s 11:6 i u utakmici za 5. mjesto ekipu Garestin s 8:6.

VK Marsonia je u odnosu na prošlu godinu nastupao bez dva igrača iz prvih sedam, a da je skupina bila dosta jaka pokazuje i finalna utakmica u kojoj su se igrali ZPK i Medveščak koji su bili  prvi i drugi u skupini u kojoj su igrali Brođani.

U subotu su brodski vaterpolisti gostovali u ŠRC Mladost gdje su pogledali utakmicu Triglav regionalne lige između HAVK Mladost i VK Šabac koju su zagrepčani uvjerljivo dobili s 19:3. Poslije je uslijedilo i zajedničko slikanje s ekipom HAVK Mladost, a dogovoreno je i da mladi vratar VK Marsonia, Nino Grabovac nekoliko dana odradi treninge u Mladosti s proslavljenim bivšim reprezentativnim vratarom Franom Vičanom.

Ovaj turnir je dobro došao pred početak prvenstva Hrvatske za ovu kategoriju, a VK Marsonia je pozvan i na turnir u Sarajevo gdje će igrati u 15-tak dana i na božični turnir u Sisku.

Za Marsovce su nastupali vratari Grabovac i Čorak te igrači Mrkalj, Sekulić, Aladrović, Kolesarić, Milić, Levak, Vrbljančević, Bullesbach, Dankić, Glavaš, Milutinović, Zeba i Šokić. Treneri Aladrović i Šimić.

Zadnje vijesti

Antonija Trupinić prva vojna pilotkinja iz BPŽ

Kako postati ekološki proizvođač?

Prva kazališna predstava u epidemiji koronavirusa u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Radovi na energetskoj obnovi Osnovne škole „Vladimir Nazor“ teku prema planu

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu