Petnaest odličja za Brođane

Protekli vikend bio je bogat za brodske karataše.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.03.2019
Petnaest odličja za Brođane


 U subotu 16. ožujka 2019. g. Brodski karataši nastupili su 14. Otvorenom prvenstvu u karateu Iliđa Open 2019. u sastavu Mihael i Matea Ećimović, Borna Čengić i Luka Birač. Mihael je osvojio prvo mjesto u seniori kate te treće mjesto u uzrasnoj kategoriji U21. Matea unatoč odličnom nastupu morala se zadovoljiti trećim mjestom. U Sarajevu u dva dana nastupilo je 98 klubova sa 1055 natjecatelja iz četiri države.

U nedjelju na programu kluba bila su dva natjecanja 4 kolo Otvorene liga Osječko –baranjske županije u Đakovu i 11. Bushido karate kup prijateljstva u Zagrebu.

U Đakovu nastupili su Dani Avdagić, Antonio Biondić, Helena Gašić, Adrijan Jagnjić, Juraj Magdić, Ivan i Lucija Perković, Marko Tomljenović Gita Turčinović, Feliks Vičić i Kristijan Vukadinović.

Osvojeno je sedam odličja (tri prva, dva druga   dva treće mjesta). Prva mjesta osvojili su Antonio Biondić, Ivan Perković i Kristijan Vukadinović, druga mjesta Dani Avdagić i Gita Turčinović  a trećim mjestom morali su se zadovoljiti Adrijan Jagnjić i Juraj Magdić.

Bushido karate kup prijateljstva ove godine okupio je 71 ekipu sa 664 natjecatelja iz pet država.

Na ovom vrlo jakom natjecanju za mlađe uzrasne kategorije K.K. Slavonski Brod nastupio je sa učenicima i mlađim kadetima. Nastupili su Nikola Birač, Borna Kujundžić, Ana Lujić, Karla Jurić i Dora Has. Niko Birač osvojio je prvo mjesto u borbama za mlađe učenike u kategoriji borbe -30 kg. Borna Kujundžić drugo mjesto u kategoriji učenici borbe – 34 kg. Treća mjesta u katama osvojili su Karla Jurić i Dora Has (učenice) i Ana Lujić  (mlađa kadetkinja).

Odličan sportski vikend za Brodske karataše i dobra provjera pred predstojeće prvenstvo Hrvatske.

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa