Petero ozlijeđenih, jedan teško, u prometnoj nesreći kod Slobodnice

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć (utorak, 11. kolovoza) u 22.50 sati, na dionici ceste D-525 kod mjesta Slobodnica, jedna osoba je teško, a četiri lakše ozlijeđene.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.08.2020
Petero ozlijeđenih, jedan teško, u prometnoj nesreći kod Slobodnice


Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 31-godišnjak osobnim automobilom kretao kolnikom ceste D-525 od zapada u smjeru istoka. Vozilom požeških reg. oznaka, iz suprotnog smjera, pod utjecajem alkohola od 1,85 g/kg alkohola u krvi, upravljala je 36-godišnjakinja s područja Pleternice.

Iza osobnog automobila, kojim je upravljao 31-godišnji počinitelj prometne nesreće, kretao se osobni automobil njemačkih nacionalnih oznaka, a kojim je upravljao 39-godišnjak. U jednom trenutku, 31-godišnjak je započeo skretati ulijevo na prostor benzinske postaje, a da nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera te je došlo do udara osobnog automobila požeških reg. oznaka u osobni automobil slavonskobrodskih, a potom i u automobil njemačkih nacionalnih oznaka.

U vremenu od 23 do 1.30 sati, dionica ceste je bila zatvorena, a promet se obavljao preko prostora benzinske postaje. 
 
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 20-godišnji putnik iz osobnog automobila kojim je upravljao 31-godišnjak te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. 36-godišnja vozačica osobnog automobila požeških reg. oznaka, te suputnice (42, 7 i 5 godina),  koje su se nalazile u osobnom automobilu njemačkih nacionalnih oznaka, zadobile su lakše tjelesne ozljede te su nakon pružene liječničke pomoći puštene iz bolnice.
 
Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Peta uzastopna pobjeda nogometaša Marsonije

Pet novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije