Palila otpad pa izazvala požar!

U srijedu, 18. kolovoza, u Sikirevcima je 59-godišnja žena u vrtu zapalila otpad, kojom prilikom je došlo do nekontroliranog širenja plamena na obližnje strnište ječma (vlasništvo 61-godišnjakinje). U požaru je izgorjelo više komada rolo bala slame. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su u 13.30 sati, ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sikirevci, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.08.2021
Palila otpad pa izazvala požar!


 Policijski službenici protiv 59-godišnjakinje dostavljaju obavijest Inspekciji zaštite od požara vatrogastva i civilne zaštite zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara. 

Apel građanima: 

Nepromišljenim radnjama građani mogu počiniti i kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, za koje se može izreći kazna zatvora do tri godine, odnosno od šest mjeseci do pet godina zatvora.
 
Građani pridržavajte se zakonskih odredbi, ne palite vatru na nedozvoljenim mjestima, ne ostavljajte upaljenu vatru bez nadzora, ne uništavajte prirodu i okoliš,ako dođe do nekontroliranog širenja vatre odmah obavijestite vatrogasce na broj 193, policiju na broj 192 ili Službu civilne zaštite na broj 112!

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja