Otvoreno šest natječaja Brodsko-posavske županije

U prošloj godini Brodsko-posavska županija financijski je pomagala mikro, malim i srednjim poduzetnicima s potporama u krizi uzrokovanoj koronavirusom.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2021


 U 2021. otvaraju se natječaji također za pomoć no ne samo tvrtkama već i udrugama. U ovom trenutku otvoreno je čak 6 javnih poziva.

Otvoren je tako javni natječaj za financiranje programa koji su od interesa za opće dobro iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi za hrvatske branitelje. Rok za podnošenje je 18. ožujka, a prijaviti se mogu isključivo udruge, zaklade, ustanove ili druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti. Tu je i poziv za financiranje programa udruga i drugih neprofitnih organizacija koji doprinose razvoju gospodarstva, povući se može od tisuću do 20 000 kuna. Tu je i natječaj namijenjen poticaju poljoprivrede.

U sektoru poljoprivrede udruge udruge tako mogu kandidirati edukacije, sudjelovanja na tečajevima,  no i organizaciju manifestacija, natjecanja, izložbi i sajmova. 

Tu treba dodati i natječaj namijenjen IKT sektoru kao i potporu male vrijednosti medijima. Svi su natječaji objavljeni na internetskim stranicama Brodsko-posavske županije

Tto je izravno poticanje civilnog sektora koji kroz neprofitno djelovanje čini veliku razliku u gospodarskom ili bilo kojem drugom segmentu života Brodsko-posavske županije. Jer će uz pomoć milijun i pol biti financirani različiti programi, od nabavke vatrogasne opreme, organizacije pokladnih jahanja, sajmova do informatičkih radionica za djecu i mlade.

Zadnje vijesti

Oriolik se plasirao u četvrtfinale Kupa Hrvatske

28 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Klub mladih Udruge osoba s invaliditetom "Loco Moto" uživa u zajedničkom druženju

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

U Požegi započelo dragovoljno vojno osposobljavanje 29. naraštaja ročnika

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra

Jutro zimske idile u Slavonskom Brodu

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta "Kuće sretnih ciglica“