Otvorena Centralna ljekarna

Nakon pune 32 godine centralna ljekarna u Vukovarskoj ulici u Slavonskom Brodu zasjala je novim sjajem. Moderno opremljen prostor danas je predstavljen javnosti.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 14.01.2013


Centralna ljekarna u Vukovarskoj ulici naime otvorena je davne 1980. godine. Tada je bila jedna od najljepših u regiji. No nakon tri desetljeća zahtijevala je rekonstrukciju i modernizaciju. Parcijalna obnova počela je prije tri godine, a glavnina radova obavljena je proteklih mjeseci. Investiciju vrijednu 3,6 milijuna kuna financirala je Županijska skupština.

Brodsko-posavska županija kao osnivač Ustanove Zdravstvene ustanove Ljekarna Slavonski Brod danas je ponosno predstavila novo ruho ljekarničkog prostora. Iskorak je to u cjelokupnom zdravstvenom sustavu u koji se sustavno ulaže. Otvorenju su, uz ostale goste, prisustvovali brodski gradonačelnik Mirko Duspara te brodsko-posavski župan Danijel Marušić, a okupljene je pozdravila je ravnateljica, magistra Marija Stepić.

Čitav prostor moderniziran je i obnovljen. Od vanjske fasade, prilaza za osobe s invaliditetom, do ostalih prostora poput skladišta te uredskih prostorija. Šarm i posebnu notu daju i tradicijski elementi uklopljeni u moderne police i cjelokupni interijer.

Današnjoj svečanosti otvorenje obnovljene ljekarne nazočili su predstavnici ostalih zdravstvenih ustanova, ljekarničkih udruga te brojnih farmaceutskih kuća koje surađuju s ovom ljekarnom. U nju će sada još češće zalaziti korisnici no vrhunske uvjete rada imat će i ljekarnici koji su nezaobilazni dio kvalitetnog zdravstvenog sustava. 

{youtube}_QFqi1M46q0|480|360{/youtube}

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pas ugrizao poštara

Zašto je vlak iskočio iz tračnica?

Popis punktova za cijepljenje do kraja tjedna

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske