Otvorena Centralna ljekarna

Nakon pune 32 godine centralna ljekarna u Vukovarskoj ulici u Slavonskom Brodu zasjala je novim sjajem. Moderno opremljen prostor danas je predstavljen javnosti.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 14.01.2013
Centralna ljekarna u Vukovarskoj ulici naime otvorena je davne 1980. godine. Tada je bila jedna od najljepših u regiji. No nakon tri desetljeća zahtijevala je rekonstrukciju i modernizaciju. Parcijalna obnova počela je prije tri godine, a glavnina radova obavljena je proteklih mjeseci. Investiciju vrijednu 3,6 milijuna kuna financirala je Županijska skupština.

Brodsko-posavska županija kao osnivač Ustanove Zdravstvene ustanove Ljekarna Slavonski Brod danas je ponosno predstavila novo ruho ljekarničkog prostora. Iskorak je to u cjelokupnom zdravstvenom sustavu u koji se sustavno ulaže. Otvorenju su, uz ostale goste, prisustvovali brodski gradonačelnik Mirko Duspara te brodsko-posavski župan Danijel Marušić, a okupljene je pozdravila je ravnateljica, magistra Marija Stepić.

Čitav prostor moderniziran je i obnovljen. Od vanjske fasade, prilaza za osobe s invaliditetom, do ostalih prostora poput skladišta te uredskih prostorija. Šarm i posebnu notu daju i tradicijski elementi uklopljeni u moderne police i cjelokupni interijer.

Današnjoj svečanosti otvorenje obnovljene ljekarne nazočili su predstavnici ostalih zdravstvenih ustanova, ljekarničkih udruga te brojnih farmaceutskih kuća koje surađuju s ovom ljekarnom. U nju će sada još češće zalaziti korisnici no vrhunske uvjete rada imat će i ljekarnici koji su nezaobilazni dio kvalitetnog zdravstvenog sustava. 

Pratite Brodportal i najnovije vijesti na Facebooku i Twitteru 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pismo nadbiskupa Hranića o slavlju Velikoga tjedna i vazmenog trodnevlja

Virtualna akcija #GrančicaMira Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

Dvije novooboljele osobe od bolesti Covid-19, još jedan zdravstveni djelatnik pozitivan

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji