Otvoren 14. Sajam cvijeća „Florafest“

Brodska Tvrđava ovog je vikenda ponovno postala prava cvjetna oaza.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.05.2022
Otvoren 14. Sajam cvijeća „Florafest“


 Naime, danas je otvoren 14. Sajam cvijeća „Florafest“, a tijekom dva sajamska dana, 7. i 8. svibnja 2022. godine, posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.

U sklopu programa otvorenja ove tradicionalne gradske manifestacije danas je u Tvrđavi  nastupila Gitina folklorna skupina, Studio za moderni i klasični ples „Brodski leptirići“, Ukrajinsko prosvjetno društvo „Ukrajina“ Slavonski Brod, Plesni studio „IN Motion“ te Folklorni ansambl Broda. Ovogodišnju manifestaciju „Florafest“ službeno je otvorila zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača koja je iskoristila priliku i pozvala sve građane da posjete manifestaciju.

U sklopu programa ovogodišnjeg Sajma cvijeća za danas je organizirana i radionica s recikliranim materijalima „Cvjetna slika“ koja će se održati u 14 sati, dok će se u nedjelju, 8. svibnja, održati radionica „Vrt u boci“. Ove godine na sajmu sudjeluje ukupno 50 izlagača iz raznih dijelova Hrvatske, a ovim putem pozivamo sve građane Slavonskog Broda da posjete izložbeni i prodajni dio prostora sajma te uživaju u manifestaciji i prekrasno uređenom prostoru Tvrđave Brod.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije