Otkriveni i kazneno prijavljeni za tri kaznena djela

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, proveli su jučer (15. listopada), kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 36 i 54 godina.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 16.10.2018
Otkriveni i kazneno prijavljeni za tri kaznena djela


 Policija ih sumnjiči, da su dana 30. kolovoza ove godine, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, iz otključanog osobnog automobila (vlasništvo 48-godišnjaka), dok se nalazio na pecanju, ukrali novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i pripadajućim PIN brojem. Potom su na bankomatu podigli novac, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. 

Policija također, sumnjiči 36-godišnjaka i 54-godišnjaka, da su 13./14. rujna, ove godine, u noćnim satima, u Slavonskom Brodu, Trg Svetog Antuna, iz otključanih spremnika parkiranih radnih strojeva (vlasništvo tvrtke koji su tijekom dana obavljali zemljane radove), ukrali 160 litara goriva.
 
Policijski službenici protiv 36-godišnjaka i 54-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da su počinili kaznena djela dvije krađe i računalnu prijevaru.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

“Ni ove godine ne dvoji, za brodsko rodilište izdvoji!”

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje

Prošli tjedan 26 prometnih nesreća, poginule dvije osobe

FOTO GALERIJA

Srce za Vukovar, da se ne zaboravi!

Obilježen Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika