Otkazan koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda

Veliki koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda u Dvorani Vijuš ipak se neće održati.

Autor: Ivan Čalić / BrodPortal | Datum objave: 20.12.2014


 "Poštovani, sa žaljenjem Vas moramo obavijestiti da se otkazuje koncert Željka Bebeka i Letećeg odreda koji se trebao održati 20.12.2014. u sportskoj dvorani Vijuš zbog izrazito male zainteresiranosti za događaj te zbog visokih organizacijskih troškova koje nisu mogli namiriti iz dosadašnjih prihoda koncerta", napisli su organizatori iz Lux Entertainment na Facebooku te dodali: "Čekali smo do zadnjeg ne bi li se stanje u pretprodaji promijenilo kako bi se koncert ipak mogao održati."

"Imali smo veliku želju na vrijeme riješiti sve razloge kako bi spriječili ipak nastalu situaciju, međutim donijeli smo odluku za koju smatramo da je najbolje rješenje. Ispričavamo se svima koji su se zajedno sa nama veselili dolasku ova dva izvođača koji su obilježili našu glazbenu scenu", objasnili su organizatori.

Oni koji su kupili ulaznice za otkazani koncert, povrat novca mogu dobiti od 27. – 29.12. na ulazu Sportske dvorane Vijuš, u vremenu od 12:00 do 18:00 sati.

Oni koji su svoje ulaznice kupili putem eventima (Tisak ili Tisak media), svoje ulaznice mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene. (Tisak, Tisak media) počevši od ponedjeljka 22.12.2014.

Zadnje vijesti

Policija moli građane da ne dolaze prije početka radnog vremena po dokumente

Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

NAJČITANIJE DANAS

„Moje ljeto – nešto drugačije“

U Slavonskom Brodu više od 50 građana pristupilo besplatnom dermatološkom pregledu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu

Od Brođana najbolji rezultat imala Marina Nenadović