Otkazan 25. po redu Katarinski sajam

Epidemija koronavirusa ove godine uzrokovala je odgađanje i otkazivanje brojni manifestacija i događanje u cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Slavonskom Brodu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.10.2020
Otkazan 25. po redu Katarinski sajam


 Iz Grada Slavonskog Broda obavijestili su kako se otkazuje ovogodišnji 25. Katarinski sajam koji se tradicionalno trebao održati krajem studenog u Dvorani Vijuš.

"Na veliku žalost, ovim putem obavještavamo sve izlagače, sudionike i posjetitelje tradicionalnog slavonskobrodskog Katarinskog sajma da se isti ove godine neće održati.  S obzirom na sve okolnosti koje su nastale zbog epidemije i povećan broj zaraženih koronavirusom, 25. po redu Katarinski sajam morao se odgoditi s ciljem zaštite zdravlja svih građana, odnosno sprječavanja izlaganju mogućoj zarazi koronavirusom", stoji u obavijesti na mrežnoj stranici Grada Slavonskog Broda.

Katarinski sajam tako se pridružio dugoj listi događanja u Slavonskom Brodu koja su otkazana popust Dječjeg sajma, Mega bikers susreta, CMC festivala, središnjih programa Brodskog kola, Fišijade,  Pečenkijade i brojnih drugih manifestacije. Ni ostatak županije nije prošao bolje, otkazani su brojni programi obilježavanja dana općina, Ljeto u Sibinju, Novogradiško glazbeno ljeto, Stupnička berba grožđa, Ižimača i druge folklorne manifestacije.

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu