Osvoji ljetovanje na moru uz Spartan ultra izazov „Izgubi kile i pronađi sebe“!

Uključi se u veliki Spartan ultra izazov i promijeni svoj život – nabolje!

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.08.2017


 Koliko ste puta donijeli odluku da 100% krećete vježbati i da idete na dijetu, a to sutra uvijek ostaje – sutra?

Spartan treninzi by Tomislav Siser imaju za tebe ponudu koja se ne odbija! Uključi se u veliki nagradni natječaj „Izgubi kile i pronađi sebe“! Ukoliko imaš višak kilograma, veliku volju da smršaviš, promijeniš prehrambene navike, ali i da svaki dan u raspored ubaciš i trening – na pravom si mjestu. 

Što je potrebno?

Do 29. kolovoza javi nam se sa svojom kratkom pričom (10 rečenica) i objasni nam zašto si baš ti pravi kandidat kojeg ćemo odabrati. Pošalji nam svoju fotografiju u kupaćem kostimu te napiši svoju visinu i težinu te izjavu kako ne boluješ od kroničnih bolesti koje bi mogle biti prepreka sudjelovanju u natječaju. Uz navedeno potrebno nam je dati pismenu suglasnost kako pristaješ na javnu objavu rezultata izazova i tijek praćenja izazova uz objavu kroz medije. Prijave primamo na mail adresu udrugakolos.sb@gmail.com.

Što nudimo besplatno?

Izabrat ćemo do 7 kandidata koji će sudjelovati u izazovu. Svaki od odabranih kandidata proći će uvodno testiranje izdržljivosti i kondicije. Dobit ćeš tri mjesečne VIP članarine na Spartan treninzima by Tomislav Siser, sastavit ćemo ti plan prehrane prilagođen na individualnoj osnovi, plan treninga za vikend jer tada ne treniraš u dvorani, mjerenje postotka masnoće 6-8 puta tijekom 3 mjeseca i sve to popraćeno budnim okom trenera uz svakodnevne savjete i nadzor.

Koliko će te ovo sveukupno „koštati“?

NULA KUNA ☺ ali 90 dana pravilne prehrane, skoro svakodnevnih treninga, volje i živaca slušati trenera (smjeh...).

Spremni

Pobjednik će biti kandidat koji izgubi najveći postotak tjelesne mase u navedenom razdoblju. Početak izazova je 20.9.2017. a završetak 20.12.2017. Po završetku izazova javno ćemo objaviti pobjednika.

Isplati se sudjelovati i pobijediti!

Pobjednik velikog Spartan ultra izazova „Izgubi kile i pronađi sebe“ na poklon dobiva ljetovanje za dvije osobe na otoku Krku na bazi 4 noćenja, potpuni makeover (frizura, šminkanje) koje poklanja Ritual by Marko Zirdum. Pobjednika ćemo i obući te mu pokloniti dodatna 3 mjeseca Spartan VIP članarine za razdoblje od 20. prosinca do 20. ožujka! 

Na treninzima ćete upoznati i brojne Spartance koji su skinuli kilograme, a sa savjetima će vam pomoći i Gabrijela Crnjac, naša Spartanka koja je u RTL-ovom showu „Život na vagi“ promijenila svoj život i pokupila simpatije cijele Hrvatske. Gabi je danas naš član koji svojom snagom volje zarazno djeluje na svoju okolinu

Mobitel u ruke, opalite „selfie promjene“ i s osobnim i gore traženim podacima javite nam se na mail: udrugakolos.sb@gmail.com.

#spartan #spartanultra #izgubikile #pronađisebe #skidajkile #zdravživot #trening #spartantreninzi #mršavizdravo #ljetobezparea #makeover

Zadnje vijesti

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

Minimalni poraz s 3:2 odbojkaša Marsonije od Siska

Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa U Wuhanu

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja