Osnovna škola „Đuro Pilar“ ugostila Linu višebojca

Slavonski Brod jedan je od gradova u kojima se održava veliki sportski događaj za osnovnoškolce- Lino višebojac, a domaćin ovogodišnjeg izdanja je Osnovna škola „Đuro Pilar“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.02.2018
Osnovna škola „Đuro Pilar“ ugostila Linu višebojca


 Lino višebojac održava se 12. godinu za redom te će u ovoj sezoni obići 19 osnovnih škola diljem Hrvatske kako bi mlade približio sportu, podučio kako se radovati pobjedama i kako sportski podnijeti poraz.

U veselom uvodnom programu pred punom dvoranom posjetitelja predstavljeni su posebni gosti: državni prvak u kajaku Marko Lipovac, dva kajakaška reprezentativca - Leon Pavlešin i David Aračić te osvajačica brončane olimpijske medalje - košarkašica Kornelija Kvesić. Tijekom programa je uz prisutne skakao, plesao i zabavljao se nitko drugi nego medo Lino- glavom i krznom.

Mali sportaši natjecat će se u različitim sportskim disciplinama: nogometu, rukometu, košarci, trčanju, skoku u dalj, štafetama i potezanju užeta. Isto tako, osmišljene plesne koreografije, kreativni transparenti i kostimi koji su sudjelovali i kreirali atmosferu programa bit će nagrađeni. 

Ravnatelj Igor Nikičić obećao je daljnje poticanje sportskih aktivnosti djece iz Osnovne škole „Đuro Pilar“. U ime Grada Slavonskog Broda sreću i uspjeh svim sportašima zaželio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

U PK Marsoniji rade s djecom s poteškoćama u razvoju

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

Jutra na, zimskih, 7 stupnjeva, moguć i snijeg, a sve u rujnu(!)

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"