Osamnaest im je godina tek...

Prvoga srpnja 2004. počelo je emitiranje programa Slavonskobrodske televizije kao lokalne televizije za grad Slavonski Brod.

Autor: Brodportal | Datum objave: 01.07.2022
Osamnaest im je godina tek...


 Od tada su proširili horizonte i od gradske postali regionalna televizija s emitiranjem programa za D2 digitalnu regiju koja obuhvaća četiri županije – Brodsko-posavsku, Požeško-slavonsku, Virovitičko podravsku i dio Bjelovarsko bilogorske. Prateći najsuvremenije trendove u svijetu medija, uključujući i društvene mreže, SBTV emitira cjelodnevni program koji većinom čini vlastita produkcije, odnosno 24 dnevne i tjedne emisije za sve generacije gledatelja, koje tematski obrađuju sve važne životne teme: od politike, gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja, zdravstva, kulture, religije, filma, glazbe i sporta.

U proteklih 18 godina emitirali su gotovo 5 tisuća Dnevnika. Neke od poznatijih i najdugovječnijih emisija koje su nastale u prvim godinama emitiranje žive još i danas – Sport plus, Nedjeljom zajedno, Klopka, Bioritam, Pressing i Decibel– prešle su brojku od 800 jubilarnih emitiranja. Tu su i novije emisije koje su brzo pronašle put do gledatelja posebice Lipa moja Slavonija koja promiče slavonske običaje i kulturu te Slavonske grane koja prati smotre folklora diljem Slavonije. 

"Važno je ustrajati i timski djelovati u medijskom poslu svim izazovima unatoč, posebno u protekle dvije i pol godine obilježenih pandemijom, no od zacrtanih ciljeva i misije objektivnog i pravovremenog izvještavanja javnosti nije se odustalo, štoviše zadnje godine samo su potvrdile važnost Slavonskobrodske televizije, lokalnog medija koji najbolje prepoznaje potrebe svojih gledatelja", poručuju sa SBTV-a.

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“