Originalni Brođani: Doslovno ih došlepali na njihovo vjenčanje...

MA KAKVA LIMUZINA: Vozač šlep službe Josip (24) uspio je nagovoriti djevojku Martinu (21) da na vjenčanje dođu na šleperu po zamisli Josipovog prijatelja

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.09.2018
Originalni Brođani: Doslovno ih došlepali na njihovo vjenčanje...


 "Kada imaš prave prijatelje onda njima svašta dobroga padne na pamet. Tako je i mom prijatelji Ivanu Mijiću palo na pamet da mene i moju Martinu na vjenčanje doveze na šlep vozilu", rekao je mladoženja Josip Orozović (24), piše 24sata.hr.

Dodao je da je dolazak kamionom na vjenčanje bila i njegova želja jer ipak je dugo vozač šlep službe.

"Njegova mi se ideja svidjela, jer i sam sam vozač šlep službe. Rekao sam to djevojci Martini (21). U početku me malo čudno pogledala, jer kao i svaka mlada očekivala je da na vjenčanje dođe u okićenoj limuzini, a ne na kamionu. Kada su joj i drugi rekli da je ideja orginalna i njoj se svidjelo i pristala je. Da to nismo napravili, nikada ne bi osjetili takvo uzbuđenje i radost. Na kamionu smo bili mi mladenci i naši kumovi", rekao je uzbuđeni Josip koji u vezi s Martinom Vračević već šest godina. U petak su se vjenčali u Slavonskom Brodu i oduševili mještane baš kao i svoje goste na svadbi.

"Moj prijatelj Ivan dao si je truda i lijepo je uredio kamion. Kad smo ga vidjeli ostali smo “paf” - rekao je Josip. Novopečeni barčni par otrkio je da su se u šest godina uspjeli jako dobro upoznati što smatraju jednim od glavnih preduvjeta za složan zajednički život.

"U šali smo rekli prijateljima da ćemo narednih dana Martina i ja biti zauzeti, jer valja raditi na potomcima. Nisu se naljutili već su nam poželjeli sreću", kroz smijeh je rekao Josip. Veseli par i njihovi uzvanici slaviti su nastavili i jučer.

"Svadba je vesela da veselija ne može biti. Nastojati ćemo ispuniti jedno drugome ono što samo i obećali na samom vjenčanju, pa i više od toga", obećao je Josip.

Kako je izgledao ovaj originalni prijevoz na svadbu pogledajte na 24sata.hr

Zadnje vijesti

Nogometaši Marsonije sutra u derbiju kola dočekuju Belišće

12 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Biciklista teško ozlijeđen na kružnom toku kod Male crkve

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“