Organizatori o koncertu Thompsona u Slavonskom Brodu

Prihod od koncerta namijenjen je za pomoć Nogometnom klubu Marsonija, a sve će se održati na najvišoj produkcijskoj i zdravstveno - sigurnosnoj razini

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.07.2021
Organizatori o koncertu Thompsona u Slavonskom Brodu


 Prvi koncert Marka Perkovića Thompsona nakon COVID zatvaranja u Hrvatskoj održat će se ovog petka (9.srpnja) na ŠRC Poloj u Slavonskom Brodu.

Organizatori koncerta su High Level d.o.o i Nogometni klub Marsonia, a glavni je razlog organizacije ovog koncerta upravo prikupljanje novčanih sredstava za NK Marsoniju.

Za održavanje ovog koncerta odobrenje je dao i Stožer civilne zaštite Grada Slavonskog Broda, a vezano uz organizaciju kratko pojašnjenje prenosimo i od organizatora.

„Slavonski Brod nije prvi grad u kojem će se ovog ljeta održati neko veće događanje na otvorenom. Ovih dana je u Splitu na Peristilu koncert održala Nina Badrić, u Đakovu je bila trodnevna manifestacija Đakovački vezovi, a primjerice u Osijeku već traje Osječko ljeto kulture... sve su to događanja koja okupljaju velik broj posjetitelja i uz određene mjere posve izvedivi. Koncert Marka Perkovića Thompsona održat će se na prostoru od 20 hektara, što znači da će svatko imati mogućnost razmaka od druge osobe i veću od dva metra. Također ćemo poštivati mjere koje su nam određene te ćemo dio prostora ograditi i obavljati kontrolu na ulasku. Cijeli događaj je za nešto lijepo i pozitivno, a to je naš gradski nogometni klub, kojemu želimo pomoći u nastavku rada. Drago nam je da se jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača pridružio našoj želji i također ovim koncertom želi pomoći, a u prilog ovom koncertu ide i pozitivna epidemiološka slika u našoj državi“, objašnjavaju u NK Marsoniji.

Inače, ističemo podatak da je upravo Thompson sav prihod od svog koncerta 2014. godine održanog pred nekoliko tisuća Brođana također održao u humanitarne svrhe. Tada je pjevao za pomoć nastradalima od poplava.

Organizatori koncerta ovim putem još jednom pozivaju sve na glazbeni spektakl Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u petak (9.srpnja) na ŠRC Poloj u Slavonskom Brodu jer je riječ o koncertu najviše produkcijske i zdravstveno - sigurnosne razine.

 

Zadnje vijesti

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

45 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću