Opća opasnost, Brkovi, Atomsko sklonište, Aerodrom, Teška industrija i najbolja utrka ubrzanja

Iako je do starta u ovom dijelu Europe najveće bajkerske "fešte" preostalo mjesec dana, pripreme za taj veliki događaj polako ulaze u završnu fazu. Bendovi Atomsko sklonište, Aerodrom, Teška industrija, Opća opasnost, Brkovi i mnogi drugi, najbolja utrka ubrzanja do sada i drugi sadržaji oduševit će tisuće poklonika motora i rocka.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 16.04.2018


Mega Bikers Susreti održavaju se od 11. do 13.svibnja 2018. u Slavonskom Brodu na Poloju, prostoru uz jedinstvenu riječnu plažu na Savi. I ove će godine motorijada privući tisuće posjetitelja iz okolice i regije, bajkere iz susjednih zemalja. Mega Bikers Susreti, žestoki, brzi i dinamični u proteklih 15 godina prerasli su u pravi mega festivalsko motoristički spektakl, znaju svi koji već godinama pohode ove mega moto rock susrete da super svirke, janjetine, odojka i roštilja, atraktivnih utrka ubrzanja i dr. ni ove godine neće nedostajati.

Mega Bikers Susreti najveća je manifestacija u Slavoniji, glazbeno-motoristička snaga koja vraća život u ovaj kraj, okupljajući poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave, u proteklih 15 godina gotovo je nemoguće naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na Mega Bikers susretima a gostovali su i legendarni engleski Uriah Heep, Moto klub Brod podigao je standarde izuzetno visoko i mobilizirao i ujedinio čitav grad u projektu koji je bio vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda. I na ovogodišnjim Mega Bikers Susretima sudjeluju bajkeri iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, ali i V.Britanije, Njemačke, Italije, Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije, BiH. Ove godine organizatori su obećali pravu zabavu, uz provjerene rock snage, piva u potocima, odličnu gastro ponudu i dosad najbolje utrke ubrzanja. Na 15.izdanju Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu u glazbenom dijelu programa kroz dvije večeri nastupit će 12 bendova. U petak 11.svibnja Opća opasnost, Atomsko sklonište, The Unimogs, Dino Jelusić, The Trio(AC/DC tribut band) i The Rockeri, u subotu 12.svibnja Brkovi, Aerodrom, Teška industrija, The Trio, Plus Rock i Bravo Band, u predahu između svirki u šatorima dobru zabavu jamče brodski DJ-i. Poseban događaj za mnoge Brođane i bajkere je svečani defile slavonskobrodskim ulicama svih bajkera koji su na 15.bajkerijadu došli, grmjet će brodske ulice u subotu popodne 12. svibnja od snage tisuća brzih i snažnih motora. 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet