Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Nalazimo se svi u nezavidnom položaju, svi u situaciji u kojoj se do sada nismo nalazili.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.03.2020


 Kućni pritvor nikome nije legao jednostavno, ali držimo se. Dan po dan, sat po sat. Izdržavamo, križamo datume u kalendaru, pratimo brojeve koji se povećavaju po državama i čekamo da prođe.

No Internet je i dalje tu. Struja, tekuća voda i Internet, izumi novog doba, održavaju nas na životu, drže nas u toku i pomažu da i dalje imamo osjećaj da život nije stao. Ni život ni naše hodanje do frižidera. Zalihe se stvaraju malo brže od predviđenog, zar ne? I ne mislimo na zalihe na stomaku!

Smijeh je lijek i mi ga redovno uzimamo. Pa se tako osim zezancija vezanih uz #coronatime i slično, već spremno zezamo na račun ljetne forme. Ili točnije, nedostatka iste. Jer kako ne otvarati frižider svake tri minute, i kako se ne lijeniti kad smiješ izaći do trgovine i natrag?! Kao da stresa nema dovoljno ovih dana, hajde još da nabacimo koju kilu i da nas ukliješti u leđima! Idealna kombinacija, zar ne?

Zato je Tomislav Siser sa svojom ekipom Spartanaca odlučio ponuditi nešto što nam svima treba - online treninge! Njegova vjerna ekipa već je uhodana s različitim programima koji pokrivaju sve od početnika do zahtjevnijih pojedinaca, a u ovo vrijeme kada ne možemo van, odlučili su se na potez koji svima koristi. Vaš osobni spartan trening u dnevnom boravku. Možete ga raditi i u pidžami, ako vam se tako sviđa.

Baš zato što je iznimno bitno zadržati hladnu glavu u ovo vrijeme (a pomaže i umoriti se malo kako bismo lakše spavali), Spartan treninzi se održavaju jednako kao što bi se održavali u dvorani, samo ovaj puta u vašem dnevnom boravku na ekranima vaših mobitela, tableta, računala ili televizora

Ponuđeno je više termina kroz dan i treninzi se održavaju live u facebook grupi. Stari, ali i novi članovi su dobrodošli u ovu zajednicu koja može samo pomoći da križanje na kalendaru ide brže, a da iz izolacije ne izađemo kotrljajući se. Jer u zdravom tijelu je zdrav duh, a zdrav duh je onaj koji održava um oštrim.

???????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????:

PON - PET 09:00h; 17:30h; 20:30h,  SUB 10:00h; 12:00h

???????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????ž???????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????????: https://youtu.be/EYMJE-nm490 

Za sve zainteresirane, kontakti su i dalje lako dostupni i dobro poznati - možete im se javiti putem Facebooka na stranici Spartan treninzi by Tomislav Siser ili nazvati na 095/859-9359. 

#OstaniDoma

Možda je ovo trenutak da iskoristite kućni pritvor u dobre svrhe!

Zadnje vijesti

Vanesa brončana na Europskom prvenstvu

Udruga Marsonia Zagreb okuplja sve zagrebačke Brođane na jednome mjestu

48 novooboljelih osoba od Covid-19 u proteklih 24 sata

FOTO GALERIJA

Obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje