Omladinac iz Gornje Vrbe uvjerljivo vodeći u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod / Požega

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod / Požega nitko od klubova do sada nije ugrozio vodeći Omladinac iz Gornje Vrbe.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 08.11.2020


 Momčad trenera Ivana Pavkovića u odnosu na svoje pratitelje ima 10 bodova prednosti s tim da ukoliko Svačić dobije u odgođenoj utakmici u Kaptolu razlika će biti 7 bodova. Sastav iz Gornje Vrbe igra u cijelom prvenstvu odlično te iz svih 11 utakmica imaju sve pobjede te se ne pamti kada je jedna ekipa imala ovakvu dominaciju u bilo kojem prvenstvu. Omladinac je ove jeseni imao takav raspored da su gostovali kod jakih klubova, dok su im na domaći teren dolazile one nešto slabije ekipe.

S obzirom na puno teži raspored koji su imali ove jeseni, samim time je ovaj rezultat sastava iz Gornje Vrbe daleko vrjedniji i ima puno veći značaj. Od 11 utakmica više je pobjeda izboreno u gostima i to 6, dok je gol razlika na gostujućim terenima 21:7. Gledajući statistički momčad Ivana Pavkovića više je golova postigla u gostima nego u Gornjoj Vrbi u kojoj imaju svih 5 pobjeda uz gol razliku 18:2. Tako su pobjede izborene u: Starom Slatiniku, Sibinju, Novoj Kapeli, Požegi, Lipiku i Pakracu što je dokaz koliko je kvalitetan sastav Omladinca.

Ovoga ljeta Pavkovićevu momčad pojačao je mladi Karlo Baričević koji je stigao iz Marsonije u kojoj je bio standardni član prve postave. On prvi put igra ovu ligu, dok je od 11 utakmica do sada odigrao njih 10 u kojima je postigao 4 gola, ali ima i 8 asistencija.

Omladinac ima odličnu momčad u kojoj je nekoliko igrača s trećeligaškim iskustvom. Među svima njima ipak se ističe Josip Ravlić koji je ne samo prvo ime sastava iz Gornje Vrbe, već je sa 14 golova i najbolji strijelac ovog natjecanja.

Od početka ove godine u Gornjoj Vrbi djeluje i Nogometna akademija NOPO koju vode Bruno Lucić i Berislav Baričević, dok su treneri još Marijan Leović i Berislav Petrović. Njima ponekad u radu pomaže i Karlo Baričević.

Do kraja jesenske polusezone u MŽNL Brod / Požega ostala su još 2. kola, dok je pred nogometašima Omladinca iz Gornje Vrbe sutra od 14 sati najteže gostovanje u Oprisavcima kod drugoplasiranog Zadrugara.

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske