Omladinac iz Gornje Vrbe protutnjao i Novom Kapelom

U MŽNL Brod / Požega igralo se 6. kolo u kojem je Omladinac iz Gornje Vrbe pokazao da nema milosti pred niti jednim protivnikom.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 28.09.2020
Omladinac iz Gornje Vrbe protutnjao i Novom Kapelom


 Ovoga puta odlični sastav trenera Ivana Pavkovića protutnjao je i Novom Kapelom u kojoj je s 3:1 svladao domaćeg Slavonca. Prije utakmice momčad Ive Babića imala je u ovom prvenstvu obje pobjede u Novoj Kapeli i gol razliku od 10:1. Stoga se očekivala neizvjesna utakmica, ali je Omladinac express sve riješio na samom početku u prvih 25. minuta s brza 3 gola s kojima je osigurao 6 uzastopnu pobjedu iz isto toliko utakmica.

Momčad iz Gornje Vrbe u stopu prati Zadrugar iz Oprisavaca koji je u ovom kolu s 2:0 došao do pobjede na gostovanju u Kuzmici za ostanak na 2. mjestu s 2 boda manje od Omladinca. Drugi derbi kola igrao se u Pakracu u kojem je Hajduk s 3:0 nadigrao Sikirevce te je ostao na 3. mjestu na ljestvici. U susretu klubova iz donjeg dijela tablice Požega je na domaćem terenu sa 4:2 bila bolja od Jakšića za svoju prvu pobjedu u ovogodišnjem prvenstvu.

Od nedjeljnih utakmica Tomislav je u Donjim Andrijevcima protiv Dinama iz Vidovaca i Dervišage došao do svoje prve pobjede u ovoj sezoni. Gol odluke postigao je u završnici prvog poluvremena igor Bešlić bivši igrač Đakova, Zrinskog iz Jurjevca i Bedema iz Ivankova.

Sibinjska Mladost upisala je i treći uzastopni poraz, a drugi domaći. Ovoga puta sva 3 boda iz Sibinja odnio je Lipik koji je slavio s 2:0. Utakmica između Kaptola i Svačića iz Starog Slatinika nije odigrana iz razloga što su domaćini imali smrtni slučaj u klubu.

Zadnje vijesti

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Bartolovci: proslavljena svetkovina svetog Pape Ivana Pavla II

Vozač (70) automobilom sletio u kanal

FOTO GALERIJA

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja