Omege uspješne u Splitu, osvojene dvije zlatne, srebrna i dvije brončane medalje

U subotu, 14. prosinca 2019. godine u Splitu je održan „23. CROATIA OPEN – 2. MEMORIJAL DAVOR JOVIĆ“ na kojem je nastupilo 667 natjecatelja iz 76 klubova i 3 države.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 17.12.2019
Omege uspješne u Splitu, osvojene dvije zlatne, srebrna i dvije brončane medalje


 KBK Omega je nastupio s osam natjecatelja u disciplinama light contact i kick light te osvojio dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije brončane medalje.

NOA REPIĆ -  1. mjesto, light contact stariji kadet početnik -57 kg. Noa po prvi puta nastupa na kbk turniru i odmah osvaja zlatnu medalju. Pokazao je veliku  srčanost i upornost pogotovo u drugoj rundi. 

KRISTIJAN KATUŠIĆ – 1. mjesto, senior -69 kg. Kristijan po prvi puta nastupa u  disciplini kick light i uvjerljivo osvaja zlatnu medalju i vjerojatno u idućoj sezoni uz light contact da će se aktivno uključiti i u kick light.

STJEPAN ANDRIĆ – 3. mjesto Lc  stariji kadet -69 kg. Odlična borba ali u polufinalu u drugoj rundi nešto manje je koristi noge što je iskusni protivnik iskoristio te  zadao koji udarac više i pobijedio.

ADAM HERCOG – 3. mjesto Lc senior -69 kg. Kako u Adamovoj kategoriji nije bilo  protivnika (-63 kg) on je radio u višoj kategoriji. Na žalost fakultetske obaveze  nisu mu dale dovoljno vremena za pripreme te se vidjelo nedostatak kondicije u polufinalu što je protivnik iskoristio u svoju korist.

TOMISLAV KATUŠIĆ – 2. mjesto Lc senior -69 kg. Finalna borba šahovska, gdje se vidjelo da se borci respektiraju i vrlo pažljivo rade.  Početak druge runde  na žalost dolazi do ozljede koljena kod Tomislava i mora predati borbu.

Pregledom u našoj bolnici kod dr. Kneževića,  naše pretpostavke je potvrdio i liječnik koji je konstatirao težu ozljedu koljena koja zahtjeva operaciju i dug oporavak.

Uprava kluba i svi članovi našem Tomislavu žele uspješan oporavak!

U žestokoj konkurenciji ovaj puta bez medalja su ostali Petar Marijić, Marko Liović i Leon Žajgar.

Zadnje vijesti

Dva slučaja pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava

I dalje bezuspješni pokušaji ulaska s krivotvorenim PCR testovima

26 novih pozitivnih osoba, dvije preminule osobe od Covid-19

FOTO GALERIJA

Što vatrogasci rade u slučaju potresa?

Vatrogasci nastavljaju sa sanacijom u Sisačko-moslavačkoj županiji

Vatrogasci spasili 30 građana iz ruševina

Napreduju radovi na uređenju Kuće Brlić

Dodijeljena županijska priznanja i nagrade za 2020. godinu