Olimpik drugi klub u državi!

Završeno je prvenstvo države u maratonu, a u najjačoj konkurenciji - konkurenciji seniora koja je privukla najviše pažnje Olimpik osvaja ukupno drugo mjesto sa samo bodom zaostatka za Belišćanima dok je Zagrebački klub Matija Ljubek osvojio treće mjesto.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 07.04.2014
Od pojedinaca se istaknuo sjajnom utrkom Marin Lipovac koji je nastupio i u kajaku dvosjedu gdje je osvojio treće mjesto s partnerom Mariom Ivićem. Marko Lipovac je i peti maraton (od pet) pobijedio, a srebrom su se okitili Davor Barišić i Antonio Martić.

U konkurenciji juniora Olimpik je uz veliki broj pehova i nesreće ipak osvojio pehar za treće mjesto, naime naš najuspješniji član, mladi Antun Novaković nije mogao nastupiti zbog ozlijede leđa (ukliješten živac) pa je tako "otpao" za dvije utrke, Josip Mikić i Marin Đaković nažalost nisu uspjeli završiti svoje utrke. Naša najbolja kajakašica Brigita Bakić, osvojila je drugo mjesto, a juniorski dvosjed Inoslav Jukić-Josip Bakić bili su treći. Za Olimpik su nastupili: Marin Lipovac, Mario Ivić, Marko Lipovac, Miroslav Lipovac, Antun Mikić, Željko Čubrilo, Hrvoje Lojen, Vjekoslav Brekalo, Antonio Martić, Davor Barišić, Anamarija Novaković, Josip Džidara, Filip Tomas, Inoslav Jukić, Josip Bakić, Josipa Stanić, Brigita Bakić, Emil Barišić, Josip Mikić i Marin Đaković.

Uprava i članovi kluba zahvaljuju se Taxi službi Dobra Vila, kajak-kanu klubovima: Oriolik, Belišće, Odra i Ilok na posuđenoj opremi te klupskoj logistici Slavku Lipovcu, Zlatku Staniću, Dubravku Novakoviću koji su dali veliki doprinos oko vođenja ekipe te tako pomogli treneru Miroslavu Lipovcu i ostalim sportašima.

Zadnje vijesti

Pismo nadbiskupa Hranića o slavlju Velikoga tjedna i vazmenog trodnevlja

Virtualna akcija #GrančicaMira Mladeži HDZ-a Brodsko-posavske županije

Dvije novooboljele osobe od bolesti Covid-19, još jedan zdravstveni djelatnik pozitivan

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji