Oduzete puške i streljivo, u prometnoj nesreći teško ozlijeđena biciklistkinja

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška 10.prosinca pretražili su dom i prostorije na području Starog Petrovog Sela koje koriste 33-godišnjak i 27-godišnjakinja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.12.2019
Oduzete puške i streljivo, u prometnoj nesreći teško ozlijeđena biciklistkinja


 -Pritom su pronašli i oduzeli 3 puške, od kojih 2 s optikom(dvije s užlijebljenim cijevima i jednu s glatkom cijevi), potom jednu zračnu pušku, više desetaka komada streljiva raznog kalibra i tzv.set za čišćenje oružja. Protiv 33-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog mjerodavnom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. S obzirom da se radi o oružju, streljivu i drugim otuđenim predmetima, koji potječu iz kaznenog djela teške krađe, daljnje postupanje i provođenje kriminalističkog istraživanja preuzeli su policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske-rekla je na danas održanoj presici Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Na istoj presici Nujić je priopćila i u vezi prometne nesreće u slavonskobrodskom naselju Mikrorajon, a gdje je teško ozlijeđena biciklistkinja. Nesreća se dogodila jučer u 10.30 sati. 

Do prometne nesreće je došlo na način da je 64-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom kojega je u jednom trenutku zaustavila i neoprezno otvorila vrata. U otvorena vrata potom je udarila biciklistica koja se kretala iza osobnog automobila, pala je na kolnik zajedno s biciklom. Naknadno, oko 15 sati, 54-godišnjakinja je zatražila liječničku pomoć u brodskoj bolnici, kojom prilikom su ozljede kvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policijski službenici protiv 64-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Zadnje vijesti

Održana šesta Mićina ajvarijada

Danas utakmice 5. kola u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod / Požega

Jedna osoba preminula, sedam novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“