Održava se Ljetni košarkaški kamp

Škola košarke Rehlicki koja postoji već 5 godina u svom programu rada ima i organizaciju Ljetnog kampa koji je u tijeku i koji traje 3 tjedna.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 13.07.2016
Do sada je odrađen prvi tjedan, a ovo je treća godina za redom kako se na vanjskim košarkaškim terenima kod OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu održava Ljetni košarkaški kamp.

Na 3. Ljetnom kampu koji organizira Škola košarke Rehlicki trenutno je 40 polaznika koji rade svaki dan osim vikenda. Sve je počelo u prošli ponedjeljak, 4. srpnja, dok se u prvom tjednu radilo vođenje. U drugom koji je u tijeku se radi dodavanje, dok je u posljednjem trećem tjednu šutiranje. To je uobičajen plan koji polaznici rade svake godine, dok je jedina novost ime kampa.

Premda je kamp u tijeku još uvijek se novi polaznici mogu uključiti u rad s mlađom grupom koja počinje svaki radni dan od 17,30, dok starija grupa kreće od 18,30. Gledajući brojnost počevši od prvog pa do ovog trećeg Ljetnog kampa odaziv polaznika je uvijek isti.

Najmlađi polaznik Ljetnog kampa "Kova" ima 8, a najstariji 17 godina, dok su tu i dvije djevojčice Ana Sertić i Matea Drašković.

U kampu nisu samo polaznici iz Slavonskog Broda već oni dolaze iz: Nove Gradiške, Oriovca, Garčina pa i Švedske.

Posljednji dan kampa u pravilu su pojedinačna natjecanja u raznim košarkaškim vještinama nakon kojih će svaki sudionik dobiti diplomu, a oni najuspješniji i nagrade.

Želja voditelja Ljetnog kampa Kova Igora Kovačevića je dolazak nekoliko bivših košarkaša i košarkašica koji će posjetiti sve polaznike te im posljednji dan u petak, 22. srpnja uručiti diplome i nagrade onima koji budu najbolji u raznim disciplinama. 

Zadnje vijesti

Pivare - život u mjestu s 15-ak stanovnika

Porezne prijave moguće je predati i putem sustava e-građani i e-porezna

Stariji pioniri MNK Brod osvojili i drugi Masters

FOTO GALERIJA

Biskup Milan Stipić blagoslovio kupolu crkve i temelj nove župne kuće brodske grkokatoličke župe

Ruščicom projahalo 65 pokladnih jahača iz svih krajeva Slavonije

FOTOGALERIJA - Više od 60 pokladnih jahača defiliralo perkovačkim šorovima

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole