Održava se 8. Ljetni košarkaški kamp Big Mama

Košarkaški klub Marsonia nastavio je tradiciju održavanja Ljetnog kampa. U početku je to bila Škola košarke Rehlicki, pa je nastavila Brodska škola košarke koja je postala Košarkaški klub Marsonia.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.07.2021


 Tako je ove godine u tijeku 8. Ljetni košarkaški kamp Big Mama koji se kao i svih ovih godina održava na vanjskim terenima OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu.

Nakon završetka klupske sezone i svih aktivnosti u dvoranama Ljetni košarkaški kamp Big Mama odlična je stvar za mlade košarkaše kojima on koristi kao priprema za novu sezonu. Na taj način svi oni na neki način i dalje ostaju u trenažnom procesu. Kamp je s radom počeo u svom tradicionalnom terminu 6. srpnja, dok će trajati do 30. ovog mjeseca. Od prošle godine Ljetni kamp kojeg vodi Igor Kovačević traje 4 tjedna što će biti i ove godine.

Ovogodišnji Ljetni košarkaški kamp Big Mama ima oko 50 polaznika koji rade odvojeno u dvije grupe, pa su tako tu oni mlađi koji su rođeni od 2008. godine i mlađi i oni malo stariji koji su od 2003.-eg pa sve do 2007.-og godišta. Većina polaznika kampa su Brođani, dok ima i onih koji žive u drugim gradovima, ali preko ljetnih praznika dolaze kod svojih baki i djedova. 

Ljetni košarkaški kamp Big Mama održava se svaki dan od ponedjeljka do petka, dok je vikend slobodan. Vrijeme od 18,30 pa sve do 19,30 rezervirano je za mlađu skupinu, dok stariji rade od 19 do 20,30. Filip Sivrić koji je član KK Marsonije i polaznik kampa ovih dana očekuje poziv za okupljanje reprezentacije Hrvatske do 16 godina.

Prvi tjedan u Ljetnom kampu radilo se na dodavanju, drugi tjedan rezerviran je za dribling, a treći za šutiranje. U posljednjem 4. tjednu bit će kombinacija sva ta 3 elementa košarkaške igre kao i razna natjecanja, dok će najbolji pojedinci biti nagrađeni s prigodnim nagradama.

Zadnje vijesti

Nezakonito isplatili više milijuna kuna s računa trgovačkih društava i oštetili državni proračun

"Cilj nam je postati najmoderniji regionalni obrazovni centar na području Slavonije i Baranje"

Dubrovnik deblokiran nakon osmomjesečne opsade

FOTO GALERIJA

Završeni infrastrukturni radovi na obnovi zapadnog dijela Sjevernog kavalira

Osnovan Stručni savjet ogranka Hrvatskog generalskog zbora za Slavoniju i Baranju

Dovršena istočna tribina na novim terenima ŠRC „Klasije“

Vanesa Tot i Gabrijel Veočić najbolji sportaši Slavonskog Broda, ekipe odbojkaši Marsonije i košarkašice Broda na Savi

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima