Održano 4. kolo brodske amaterske vaterpolo lige

Tijekom nedjeljnog prijepodneva odigrane su zanimljive utakmice 4. kola. Prvi su u bazen ušle momčadi KK Dar i Nina Hebrang koje smo godinama mogli gledati na košarkaškim parketima amaterske lige.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.12.2018
Održano 4. kolo brodske amaterske vaterpolo lige


Ovaj put u drugom sportu, KK Dar je suparniku uzvratio za sve poraze u košarkaškim obračunima i dokazali da su bolji u vodi. Kao i na parketu, Dinko Franić je bio nezaustavljiv i u bazenu. Pogađao je iz svih pozicija te se zaustavio na brojci 7 golova. Uz njega, odličnu partiju je pružio Krunoslav Rimac tako da jedine svijetle točke kod Nine Hebrang, Gačić sa 4 pogotka i vratar Jira bili premalo da ugroze rasplivanog protivnika i potpišu 8:6 poraz.

Derbi ovog dijela prvenstva između VK Budainke i Brodskih Homera je opravdao taj naziv. Momci iz VK Budainke su počeli furiozno što je i odredilo tok susreta.Iznenadili su protivnika jakim presingom, agresivnom obranom i odličnim plivanjem stvorili početnu prednost. Obrana, koju su predvodili neprelazni Davor Zovko i Tomislav Junačko, potpuno su odsjekli iz igre najboljeg "Homera" Ivana Kristijana koji je postigao samo jedan pogodak. Ono što je i prošlo prema vratima, zaustavio je odlični Marko Krijan koji se stavio u službu momčadi i stao na vrata. Standardno dobar Slaven Berezovski sa 4 pogotka i David Jarić sa jednim kod kojeg se vidi evidentni nedostatak snage. Za ravnopravniju utakmicu, nedostajalo je bolje izdanje Krunoslava Mirosavljevića na vratima Homera pa je rezultat 8:2 realan s obzirom na prikazano.

Zadnju, ništa manje zanimljivu, odigrali su Sport Bar i X Team. Nakon početnog vodstva X Team nije uspio izdržati.Od početka se vidjela bolja uigranost i bolje plivanje Sport Bara koji su vrlo brzo stvari postavili na svoje mjesto i sigurno utakmicu priveli kraju sa 5:3. U redovima Sport Bara ovaj put moramo istaći mlade Marka Špiranovića i Stjepana Dusparu i kada im se priključe ostali, bit će tvrd orah za sve ostale momčadi.

Svakim kolom je sve više gledatelja na tribinama što je dobar pokazatelj vodstvu lige da su na pravom putu ka pozicioniranju amaterskog vaterpola na sportsku kartu grada.

Zadnje vijesti

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NK Graničar iz Slavonskog Šamca novi županijski prvoligaš

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića

Više od 250 sudionika svih generacija pedaliralo od Garčina do Grabovca