Održana XI. svečana promocija promovenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Veleučilište u Slavonskom Brodu svečano je ispratilo još jednu generaciju svojih studenata.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.12.2019




 Veleučilište u Slavonskom Brodu u petak, prosinca ispratilo 242 prvostupnika i stručnih specijalista bilinogojstva, menadžmenta i proizvodnog strojarstva. U Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić" održana je svečana promocija stručnih prvostupnika i stručnih specijalista bilinogojstva, menadžmenta i proizvodnog strojarstva. Svečana promocija veliki je trenutak u životu. Nakon polaganja ispita, pisanja seminara, istraživanja, neprospavanih noći, sada je trenutak za slavlje.

Svoje diplome Veleučilišta u Slavonskom Brodu za uspješno završen preddiplomski stručni studij Bilinogojstva, Menadžmenta i Proizvodnog strojarstva primio je 161 student. Također 81 promovent dobio je diplomu i stekao titulu stručnog specijalista inženjera poljoprivrede, strojarstva ili ekonomije. 

Na svečanosti uz uručenje diploma Veleučilište je nagradilo i najbolje iz 11. generacije prvostupnika i 5. generacije stručnih specijalista. Najbolja promoventica studija bilinogojstva je Barbara Čuljak, Na studiju Menadžmenta to je Ivona Klaić, a na proizvodnom strojarstvu Luka Karadža. Što se stučnih specijalista tiče najbolji promoventi su Narcis Vođinac, Terezija Tunuković i Bojan Zečević. 

Na brodskom Veleučilištu studiraju studenti iz gotovo svih dijelova Hrvatske, među promoventima su i oni iz Bosne i Hercegovine. Do sada su na Preddiplomskom i diplomskom studiju Veleučilišta diplomirala 1853 studenta. 

Simboličnim bacanjem kapa u zrak i ova je generacija stavila točku na "i" još jednom obrazovnom razdoblju u svom životu. 

Zadnje vijesti

Trenkovci domaćini Seminara međimurskih plesova

Osnovan Muzej tambure u Slavonskom Brodu

Za kraj drugog kruga prvenstva remi protiv Španjolske

FOTO GALERIJA

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici

Marsonia bez većih promjena krenula s pripremam za proljetni dio sezone