Održana uvodna konferencija projekta „Budi j@k u krizi“

Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto“ korisnik je projekta naziva „Be strong! @ crisis - Budi j@k u krizi“ ukupne vrijednosti 421.746,62 kn (EU potpora iznosi 358.484,63 kn).

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.06.2022


 Ovaj projekt ima za cilj kroz 18 mjeseci ojačati kapacitete organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti prilagođenih potrebama osoba s invaliditetom i pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Osim Udruge Loco-Moto, koja je korisnik projekta, u ovom projektu sudjeluju i partneri među kojima je i Grad Slavonski Brod.

Navedenim projektom predviđene su aktivnosti koje podržavaju jačanje već spomenutih organizacija civilnog društva kao što su obuka, izobrazba, radionice, javne i stručne rasprave, programi mentorstva, aktivnosti podizanja javne svijesti, cjeloživotno učenje zaposlenika organizacija civilnog društva i sl. Na današnjoj uvodnoj konferenciji projekta, koja je održana u prostorijama Udruge Loco-Moto, u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovala je Brigita Mikajević, viša stručna suradnica za predškolski i školski odgoj.

Zadnje vijesti

Trideset prijavitelja imat će solarne panele na vlastitim kućanstvima

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara