Održana prva sjednica Županijskog popisnog povjerenstva

U petak, 30. listopada 2020. održana je prva sjednica Županijskog popisnog povjerenstva Brodsko-posavske županije kojeg je, sukladno članku 21. Zakona o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. (Narodne novine br. 25/20), imenovao Župan.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.10.2020
Održana prva sjednica Županijskog popisnog povjerenstva


 Na današnjoj sjednici gđa. Marina Vojnović , koordinatorica i predstavnica Državnog zavoda za statistiku i voditeljica Područne službe Državnog zavoda za statistiku u Osijeku gđa. Verica Andraković, dale su informaciju o aktivnostima pripreme, organizacije i provedbe popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj u 2021.

Na sjednici je utvrđen Prijedlog Rješenja o osnivanju ispostava za provedbu Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. u gradovima i gravitirajućim općinama na području Brodsko-posavske županije, kojim je predloženo da se u gradovima i gravitirajućim općinama na području Brodsko-posavske županije osnuju 2 ispostave, i to:

Ispostave Nova Gradiška  za provedbu Popisa 2021. u Gradu Nova Gradiška, te općinama Cernik, Davor, Vrbje, Nova Kapela, Dragalić, Gornji Bogičevci, Okučani, Stara Gradiška, Rešetari, Staro Petrovo Selo.

Ispostave  Slavonski Brod za provedbu Popisa 2021. u Gradu Slavonskom Brodu, te općinama Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Podcrkavlje, Donji Andrijevci, Vrpolje, Garčin, Gornja Vrba, Klakar, Oprisavci, Oriovac, Sibinj, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica, Gundinci.

Ovaj Prijedlog bit će dostavljen na prethodnu suglasnost glavnoj ravnateljici.

Zadnje vijesti

92 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 2 osobe preminule

Počeo je play off Homer kupa

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Neponovljiva 4 Tenora na božićnom koncertu SBTV-a oduševila i do suza nasmijala publiku

FOTO GALERIJA

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske