Održana konstituirajuća sjednica GSV-a, za predsjednika izabran Stjepan Bošnjaković

Pod predsjedanjem župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića 27. listopada 2020. održana je konstituirajuća sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća u Brodsko-posavskoj županiji.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.10.2020
Održana konstituirajuća sjednica GSV-a, za predsjednika izabran Stjepan Bošnjaković


 Na sjednici je za predsjednika GSV-a u Brodsko-posavskoj županiji izabran Stjepan Bošnjaković (predstavnik Brodsko-posavske županije), a za njegove dopredsjednice Nada Lovrić (predstavnica Sindikata) i Ankica Vidaković (predstavnica HUP-a).  Predsjednik i dopredsjednici Vijeća imenuju se na vrijeme od godine dana, naizmjenično iz redova predstavnika Županije, Sindikata i Poslodavaca u Vijeću.

Članovi Gospodarsko-socijalnog vijeća u Brodsko-posavskoj županiji činom konstituiranja uspostavljaju i razvijaju tripartitni dijalog s ciljem zaštite i promicanja gospodarskih i socijalnih prava i interesa radnika i poslodavaca, usklađenog vođenja gospodarske, socijalne i razvojne politike na području Brodsko-posavske županije te razmatranja ostalih pitanja od zajedničkog interesa Županije i Socijalnih partnera.

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu