Održana 9. Božićna zvijezda, odaziv Brođana i ove godine odličan

Održana 9. Božićna zvijezda. Odaziv na humanitarnu akciju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i ove godine odličan

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.12.2018
Održana 9. Božićna zvijezda, odaziv Brođana i ove godine odličan


 U Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić" jučer je održan tradicionalni glazbeno-scenski program "Božićna zvijezda" koji studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranog studija u Slavonskom Brodu, organiziraju već 9. godinu za redom. I ove godine, program je izveden čak dva puta, što dokazuje da je humanitarni karakter i plemenit cilj slavosnkobrodska publika itekako prepoznala. Ovoga puta, sredstva od prodaje ulaznica prikupljana su za dvije obitelji u potrebi.

Dugih devet godina, studenti slavonskobrodskog Fakluteta za odgojne i obrazovne znanosti dokazuju da budući učitelji i odgajatelji zajedno mogu mijenjati zajednicu u kojoj žive.  Upravo to učinili su i ove godine - sada već tradicionalnim glazbeno-scenskim programom "Božićna zvijezda". Duge pripreme, Brođani su i ovoga puta nagradili odličnim odazivom. Progam je samo kruna svega onoga što su studenti posljednjih mjeseci radili, a svrha je i ovoga puta bila pomoći onima kojima je najpotrebnije. I tako u ovo, predbožićno vrijeme razveseliti čak dvije obitelji kojima će sredstva prikupljna kroz humanitarnu akciju biti donirana. 

Ideja o važnosti humanitarnog djelovanja, solidarnosti i pomaganja, na fakultetu živi već godinama.  Trud članova Udruge studenata "Futuri Magisti" i ove se godine isplatio. Svoj cilj su ostvarili i poslali jasnu poruku. U svemu tome pomogli su im i KUD "Lovor", pomladak Folklornog ansambla Broda, Dominik Blaževac i mnogi drugi.

Zadnje vijesti

Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Azil "Sretna šapica" udovoljava uvjetima propisanim za sklonište za životinje

I dalje se možete prijaviti za bespovratne potpore Brodsko-posavske županije za poduzetnike

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu