Održana 9. Božićna zvijezda, odaziv Brođana i ove godine odličan

Održana 9. Božićna zvijezda. Odaziv na humanitarnu akciju Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti i ove godine odličan

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.12.2018
Održana 9. Božićna zvijezda, odaziv Brođana i ove godine odličan
 U Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić Mažuranić" jučer je održan tradicionalni glazbeno-scenski program "Božićna zvijezda" koji studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranog studija u Slavonskom Brodu, organiziraju već 9. godinu za redom. I ove godine, program je izveden čak dva puta, što dokazuje da je humanitarni karakter i plemenit cilj slavosnkobrodska publika itekako prepoznala. Ovoga puta, sredstva od prodaje ulaznica prikupljana su za dvije obitelji u potrebi.

Dugih devet godina, studenti slavonskobrodskog Fakluteta za odgojne i obrazovne znanosti dokazuju da budući učitelji i odgajatelji zajedno mogu mijenjati zajednicu u kojoj žive.  Upravo to učinili su i ove godine - sada već tradicionalnim glazbeno-scenskim programom "Božićna zvijezda". Duge pripreme, Brođani su i ovoga puta nagradili odličnim odazivom. Progam je samo kruna svega onoga što su studenti posljednjih mjeseci radili, a svrha je i ovoga puta bila pomoći onima kojima je najpotrebnije. I tako u ovo, predbožićno vrijeme razveseliti čak dvije obitelji kojima će sredstva prikupljna kroz humanitarnu akciju biti donirana. 

Ideja o važnosti humanitarnog djelovanja, solidarnosti i pomaganja, na fakultetu živi već godinama.  Trud članova Udruge studenata "Futuri Magisti" i ove se godine isplatio. Svoj cilj su ostvarili i poslali jasnu poruku. U svemu tome pomogli su im i KUD "Lovor", pomladak Folklornog ansambla Broda, Dominik Blaževac i mnogi drugi.

Zadnje vijesti

Brođani u akciji pomoći Udruzi "Veselo dvorište"

U Lužanima čuvaju stari običaj čijanja perja

Četrnaesti Vinobus Radio Slavonije posjetio vinorodne krajeve brodskog Posavlja i Požeštine

NAJČITANIJE DANAS

Tradicionalna manifestacija

Četrnaesti Vinobus Radio Slavonije posjetio vinorodne krajeve brodskog Posavlja i Požeštine

FOTO GALERIJA

U Lužanima čuvaju stari običaj čijanja perja

Premijer Plenković u Đuri Đakoviću: Imamo povjerenja u novu upravu

Trenkovci domaćini Seminara međimurskih plesova

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu