Održan Ljetni kup "Slobodnica 2019."

Premda još traje školska godina završila su nogometna natjecanja kod mlađih uzrasta i već se krenulo s održavanjem raznih turnira.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 09.06.2019


 Tako je Škola nogometa Slobodnica bila domaćin svog tradicionalnog Ljetnog kupa koji se igrao u 5 uzrasnih kategorija. Naime, natjecanje je održano za: predlimačiće, limačiće, limače te mlađe i starije pionire. Ljetni kup u Slobodnici igrao se 2 vikenda te su ukupno nastupile 64 ekipe.

Uz ekipe iz Slavonskog Broda nastupile su i one iz okolnih mjesta s područja Brodsko – posavske, ali i Požeško – slavonske županije. Među rekorderima u radu s mlađim uzrastima u Brodsko – posavskoj županiji je svakako Željko Renka koji je već 35. godina trener od seniora pa do mlađih uzrasta u Školi nogometa Batrina.

Jedina od gostujućih ekipa koja je u svih 5 kategorija od predlimačića pa do starijih pionira imala svoju momčad bila je Budućnost iz Rešetara.

Na kraju su mlađi pioniri iz Rešetara u finalu sa 4:0 poraženi od Budainka Kolonije, dok je treći Amater koji je s 2:0 bio bolji od Škole nogometa Sibinj. Za najboljeg igrača proglašen je Mihael Mihaljević iz Budainka Kolonije, dok je najuspješniji vratar Ivano Vidović iz Rešetara. Kod starijih pionira Amater je u finalu s 2:1 pobijedio Slavonac iz Bukovlja, dok je za 3. mjesto Podvinje bolje izvodilo penale od Slobodnice. Najbolji igrač na turniru kod starijih pionira je Jovan Nikolić iz Amatera, dok je kod vratara najbolji dojam ostavio Ivan Roso iz Bukovlja. U kategoriji limača i limačića naslov pobjednika pripao je Vinogorcu iz Brodskog Vinogorja.

Kod limača na Ljetnom kupu u Slobodnici iza Vinogorca na 2. mjestu je Slavija iz Pleternice, treći je Kaptol, a četvrti Svačić iz Starog Slatinika. U kategoriji limačića Vinogorac je finalu s 1:0 svladao Amater, dok je za 3. mjesto Marsonia s 2:0 bila bolja od Budainka Kolonije. Tu je za najboljeg igrača proglašen Rafael Ergotić iz Vinogorca, dok je najuspješniji vratar Ivano Pejić iz Amatera. U predlimačićima do naslova je došla Marsonia koja je sa 4:0 za 1. mjesto nadigrala Željezničar, dok je za 3. mjesto Budainka Kolonija s 2:0 pobijedila Svačić iz Starog Slatinika. Zanimljivo da je od 5 kategorija trener Zlatko Milić osvojio 3 naslova i to 2 s limačima i limačićima Vinogorca te je 1 s mlađim pionirima Budainka Kolonije.

Zadnje vijesti

'Brodski list' postao 'Posavska Hrvatska'

U župi Sibinj počinje trodnevna duhovna priprava uoči slavlja mlade mise vlč. Filipa Sertića

Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!

VIJESTI

Prvi mladomisnik nakon 40 godina

U župi Sibinj počinje trodnevna duhovna priprava uoči slavlja mlade mise vlč. Filipa Sertića

SPORT

ITF Taekwon-do turnir Ohrid Open 2019.

Briljantan uspjeh za brodske "Alfe" na turniru u Ohridu: 2 zlatne i 2 srebrne medalje!

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

U dječjem folklornom kampu u Donjim Andrijevcima sudjelovalo 40 učenika

U katedrali sv. Terezije Avilske zaređena dva nova svećenika Požeške biskupije

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine