Održan humanitarni koncert za teško nastradalog nogometaša Mateja Kneževića

U Beravcima održan humanitarni koncert za teško nastradalog nogometaša Mateja Kneževića. Uz brojne izvođače nastupio i Miroslav Škoro.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.11.2021


 U Beravcima je za vikend održan humanitarni koncert za Mateja Kneževića. Ovaj 25-godišnji mladi Gundinčanin nažalost teško je nastradao u prometnoj nesreći te je sada već duže vremena na intenzivnom liječenju u Općoj bolnici "Dr. Josip Benčević". Mateju je potrebna i rehabilitacija, a koja zahtijeva značajna novčana sredstva. Čuvši za njegovu tešku situaciju brojni pojedinci pokrenuli su akciju i organizirali humanitarni koncert,  gdje je nastupio i poznati Miroslav Škoro.

Škoro napravio je odličnu atmosferu na koncertu u Beravcima. Zapjevao je svoje već nadaleko poznate pjesme. No, provod i dobar ugođaj bili su u drugom planu. Sam koncert bio je humanitarnog karaktera, a sve kako bi se prikupila sredstva, za u prometnoj nesreći teško nastradalog 25-godišnjeg mladog nogometaša Mateja Kneževića iz Gundinaca.

Za nastavak liječenja potrebna su značajna novčana sredstva. Brojni pojedinci, čim su čuli za nesreću brzo su priskočili u pomoć i nakon nekoliko skromnijih početnih pokušaja organiziranja pomoći. Odlučili su sve dići na razinu više. Nastala je ideja o velikom događaju i humanitarnom koncertu. U humanitarnoj akciji pomogli su brojni pojedinci ali i udruge. Odličnu atmosferu stvorila je i brojna publika. Došli su tu i mještani Beravaca ali i okolnih mjesta i općina. 

25-godišnji Matej i odličan je nogometaš, a koji nastupa za nogometni klub Sikirevci. Potvrđuje to i nadimak Messi. Predstavnici kluba, suigrači, nadaju se njegovom što bržem povratku na nogometne terene.

Željama se svi priključuju. Beravci ali i Slavonija i ovaj put pokazali su veliko srce. Stoga i od roditelja zahvala.

Da bi oporavak bio moguć potrebna je pomoć, a svi oni velika srca mogu to i učiniti uplatom na račun Mateja i njegove obitelji 

SVI KOJI ŽELE POMOĆI MOGU TO NAPRAVITI UPLATOM NA RAČUN HR212340009311299049.

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu