Održan Green Gold festival u Oriovac, Belfast food oduševio publiku željnu rock koncerata

U subotu je na stadionu NK Oriolika u Oriovcu održan prvi Green gold festival, na kojem su nastupili domaći sastav Plagijat i riječki Belfast food.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.08.2020


 Tako je održan prvi rock koncert u Brodsko-posavskoj županiji ovoga ljeta. Ujedno je ovo bio i pokazni primjer kako će u skoroj budućnosti izgledati koncerti u Hrvatskoj prema preporukama Stožera civilne zaštite.

Dašak irske folklorne glazbe i rock izričaja u izvedbi rado viđenih gostiju iz Rijeke, a Belfast food pokazao se kao pun pogodak za publiku željnu ovakvih događanja. Simpatija riječana u suknjicama i slavonske publike je uzajamna.

Riječki sastav je u subotu imao dvostruki razlog za slavlje, osim što su bili sretni zbog ponovnog izlaska pred publiku nakon dugo vremena, njihov omiljeni klub osvojio je i trofej u nogometu. Osim ljubavi prema nogometu, momci iz Rijeke već gotovo 25 godina ostali su vjerni svom specifičnom glazbenom izričaju.

Publiku su dobro zagrijale domaće snage, točnije popularni rock band Plagijat. Njihov nastup kao potpora riječkim glazbenicima vrlo izgledno je uvertira u budući ljetni festival koji bi se trebao održati u, pokazalo se, ugodnom ambijentu za glazbena događanja oriovačkog sportskog parka, a uz još bolju promidžbu vjerujemo da će slijedeće godine ovaj događaj uveličati još neka poznata glazbena imena.

Zadnje vijesti

Sutra se održava Brodski hodaton

Ukupno 436 prometnih prekršaja, najviše nepropisne brzine

Alkoholiziran vikao na zaposlenice kasina, 18-godišnjak pod utjecajem alkohola vrijeđao policajce

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“