Održan 1. Ljetni nogometni kamp "Legići"

Tijekom ovog ljeta u Bebrini je održan 1. Ljetni nogometni kamp "Legići" koji je trajao 8 tjedana ili puna 2 mjeseca.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 08.09.2021
Održan 1. Ljetni nogometni kamp "Legići"


 Organizator je bio NK BONK iz Bebrine, dok je u kampu bilo 30 polaznika. Svi oni bili su uzrasta od 8 do 14 godina, dok je kamp bio za djecu s područja cijele Općine Bebrina. U sklopu kampa održan je turnir za uzrast mlađih i starijih pionira, dok su posljednjeg dana svi polaznici dobili medalje i diplome.

U organizaciji NK BONK u Bebrini je od 4. srpnja, pa do 4. rujna trajao 1. Ljetni nogometni kamp "Legići" koji je okupljao djecu s područja cijele općine Bebrina. Svi oni bili su rođeni od 2007. do 2014. godine te je među 30 polaznika bilo 8 djevojčica. Osim Bebrine tu si bila djeca iz: Banovaca, Zbjega, Šumeća i Kaniže, dok je sve bilo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a NK BONK bio je korisnik programa.

Tijekom puna 2 mjeseca ili 8 tjedana radilo se 3 puta u tjednu, dok su vikendom na programu bile utakmice ili nastupi na raznim turnirima. Tako su bili na turnirima za mlađe uzraste koji su održani u: Starom Slatiniku, Kaniži, Budainci i domaći koji su za mlađe i starije pionire organizirali u Bebrini. 

Posljednjeg dana Ljetnog kampa Legići u klupskim prostorijama u Bebrini održan je društveno – sportski kviz na kojem je najviše znanja pokazala ekipa pod nazivom Legija.

Nakon odrađenog kviza, a prije međusobne utakmice svim polaznicima dodijeljene su medalje i diplome, dok su posebno nagrađeni i oni koji su se najviše isticali. Tako su za uzorno ponašanje izdvojeni Marcel Mikajević i Toni Pavić, obojica iz Banovaca. Polaznici su sami između sebe birali najbolje igrače, pa je tako kod mlađih to Andrej Ramljak, a kod starijih Marcel Mikajević. Treneri su također imali svoje viđenje najboljih, a to su kod dječaka Mateo Tunjić i Karla Poverk kod djevojčica.

Naravno da kad su u pitanju mlađi uzrasti uz njih su uvijek roditelji koji ih vode na utakmice i treninge te su i oni bili sastavni dio 1. Ljetnog kampa Legići.

Uoči početka kampa iz Ministarstva turizma i sporta stigli su aluminijski pokretni golovi, pa dresovi i kopačke kao i ostali pribor koji se koristio kroz 24 odrađena treninga u 2 mjeseca koliko je trajao ovaj kamp.

Tako je u Bebrini uspješno završio 1. Ljetni nogometni kamp Legići koji je uz pomoć Ministarstva turizma i sporta lijepo organizirao domaći NK BONK. Svi ovogodišnji polaznici nadaju se održavanju kampa i sljedeće godine.

Zadnje vijesti

Briga i pažnja policijskih službenika iznimno pridonosi sigurnosti učenika

U studenom se održava 25. Katarinski sajam, otvorene prijave za izlagače

Zašto zagađenje zraka u Slavonskom Brodu više nikoga ne zanima?

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška