Održan 1. Ljetni dječji nogometni "Legen kup 2019"

Škola nogometa Legen nakon svog tradicionalnog dvoranskog turnira odlučila se na organizaciju i ljetnog natjecanja.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 23.08.2019




 To je povezano s vanjskim terenom na kojem sada Legen radi tako da mogu organizirati ljetni turnir. Tako se 1. dječji ljetni nogometni Legen kup održao na igralištu u Brodskom Varošu za uzrast limačića, limača i mlađih pionira.

Na 1. dječjem ljetnom nogometnom Legen kupu u 3 kategorije nastupilo je 36 ekipa iz 19 klubova. Sve one došle su iz svih 5 slavonskobaranjskih županija. Tako su uz domaće klubove iz grada i županije tu bili Rezovac i Orahovica iz Virovitičko – podravske županije, pa osječki Grafičar Vodovod, Andrijaševci pokraj Vinkovaca te Kaptol, Vidovci i Dervišaga s požeškog područja. Upravo će 1. rujna biti godinu dana kako je Škola nogometa Legen s Hebranga prešla u Brodski Varoš.

U najmlađoj kategoriji limačića koji su 2011. godište i mlađi nastupilo je 9 ekipa, dok su u prednatjecanju po grupama najviše pokazali: slavonskobrodski Željezničar, Budainka Kolonija, Graničar (Brodski Varoš) i Marsonia.

Vremenski uvjeti za sve sudionike bili su soldini, dok su mladi nogometaši preko ljeta igrali i po većim vrućinama. Oni se previše ne žale na vremenske uvjete, već je njima samo do igre.

Na kraju Roko Vidaković nije bio u pravu budući su limačići Marsonije u polufinalu sa 4:0 nadigrali Željezničar, dok su u finalu s 1:0 bili bolji od domaćeg Graničara iz Brodskog Varoša. Za 3. mjesto je Budainka Kolonija s 2:0 svladala Željezničar. 

U kategoriji limača koji su 2009. godište i mlađi među 14 ekipa u finalu je Vinogorac iz Brodskog Vinogorja sa 4:1 pobijedio Batrinu, dok je za 3. mjesto Marsonia s 1:0 bila bolja od Željezničara. U najstarijoj kategoriji kod mlađih pionira koji su 2007. godište i mlađi natjecalo se 13 sastava, a u finalu je Dinamo iz Vidovaca i Dervišage s 2:1 svladao Školu nogometa NOPO iz Gornje Vrbe. Za 3. mjesto su mlađi pioniri Budanika Kolonije bolje izvodili penale od Željezničara.

Zadnje vijesti

Zdravko Mamić iz Brlog Predstavlja objavio spot za novu pjesmu "Ulicama grada"

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

Mohamed Mo Cherif ostaje u Marsi

VIJESTI

VIDEO

Međužupanijsko natjecanje u vožnji motornog vozila održano u brodskoj Industrijsko-obrtničkoj školi

FOTO GALERIJA

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti

Šezdesetak jahača na 8. pokladnom jahanju u Općini Oriovac

Prisegnuo 27. naraštaj ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju