Odličan nastup Top Dancea na Kupu Hrvatske

U subotu 2. listopada 2021. godine Športski plesni klub Top Dance nastupio je na 1. Kupu Hrvatske za 2021. godinu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.10.2021
Odličan nastup Top Dancea na Kupu Hrvatske


 Natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu su bila na neko vrijeme stopirana zbog epidemioloških mjera pa su nakon godinu i pol dana mladi Brođani jedva dočekali da odmjere snage s drugim sportašima i sportašicama iz cijele Hrvatske. S trenericom Đurđicom Vinković vratili su se kući sa izvrsnim rezultatima.

U kategoriji Male formacije 2 kući su donijeli srebrnu i brončanu medalju. Country Girls u sastavu Ana Matić, Mia Kolobarić, Petra Katalinić, Lana Vidaković, Lidija Samardžić, Tea Mihačić, Dora Barišić i Karla Ambrozić su osvojile drugo mjesto, a odmah iza njih na trećem mjestu su bile Dancing Stars u kojima su nastupile Klara Đurić, Kristina Stanić, Lucija Funarić, Vanessa Kocić, Jana Hrkać, Lara Filipović, Ena Jurić i Kiara Mutavdžija.

U kategoriji parova Top Dance je također slavio. Mlađi juniori 2 Ema Mandurić i Mihovil Vučković su se s Kupa Hrvatske vratili sa zlatnom medaljom i prvim mjestom, a u kategoriji Starijih juniora, Antea Zubak i Gabrijel Jelić završili su na 9. mjestu dok su Karla Živković i Teo Funarić osvojili izvrsno 5. mjesto.

U kategoriji juniorskih ženskih formacija Show White su također osvojile prvo mjesto i time se izvrsno pripremile za predstojeće Europsko prvenstvo u Grazu koje ih očekuje sljedeću nedjelju,  10.listopada. U sastavu Show Whitea u Grazu će nastupiti Ema Jozić, Karla Živković, Antonela Stanić, Katarina Polanc, Mirna Čeliković, Elizabeta Pipun, Lea Kolobarić, Dora Vučković i Marija Samardžić.

Članove ŠPK Top Dance u listopadu očekuje nekoliko međunarodnih natjecanja, a nakon toga nastavak hrvatskih natjecanja i to na domaćem terenu. Drugo natjecanje Kupa Hrvatske održat će se upravo u organizaciji Športskog plesnog kluba Top Dance. 26. godinu klub organizira svoj tradicionalni Slavonija Open, a ove godine će to biti 31.listopada u dvorani Vijuš.

Zadnje vijesti

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Više narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda u alkoholiziranom stanju

FOTO GALERIJA

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice