Od piva(ra) i vina(ra) i zajedničkog gledanja utakmice do delicija kuharske radionice i svirke rock bendova

Gradska Turistička zajednica Slavonskoga Broda na "Gastrofest u festungu" poziva sve gastroljupce i navijače

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.06.2018
Od piva(ra) i vina(ra) i zajedničkog gledanja utakmice do delicija kuharske radionice i svirke rock bendova


 U prostorima istočne kurtine slavonskobrodske Tvrđave 21. i 22. lipnja bit će prava događanja poslastica za sve koji vole dobro pojesti, dobro popiti, dobro se i ugodno družiti i usto još i za naše "vatrene" zajedno navijati.

U ta dva dana, naime, u tvrđavskim prostorima bit će održana turistička manifestacija pod nazivom "Gastrofest u Festungu", pokrovitelji su Grad Slavonski Brod, trgovačko društvo Komunalac i Glazbeno-umjetnička udruga Slavonski Brod. Za sve koji požele doći bit će priređena prava gastro fešta. Na "meniju" su craft piva Kuće piva, OPG Bošnjak, Beckers i Legionar Osijek, Hepburn Županja, Valens Vinkovci, MPC Požega, Daruvarska pivovara i Pivovara Šibenik. Tko više voli vino bit će i za njih, oriovačka vina ponudit će OPG Vučković i drugi vinari, fastfood će ponuditi ugostitejski obrt "Radost". 

I to nije sve, ističu u gradskoj TZ, predviđen je i bogat popratni program. Naime, 21.lipnja od 18 do 20 sati zabavno muzički mozaički program "Ususret utakmici" uz prigodne nagrade za posjetitelje, voditelj Mario Jurković, iste večeri od 20 do 22 sata u Tvrđavi je organizirano zajedničko gledanje utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva Argentina-Hrvatska" na video-zidu ispred kurtine. Od 22 sata pa do 2 ujutro nastupit će bendovi na rock stageu povodom Svjetskog dana glazbe, svirat će i zabavljati Pasivni pusach, Mašinko, Killed a fox, Plagijat. Sutradan, 22.lipnja od 10 do 18 sati je zabavno-mozaični program uz tamburaški sastav Širok šor, voditelji su Dražen Turina Šajeta i Mario Jurković. Vrlo zanimljiva bit će i prezentacijska edukacijska radionica "Fingerfood s domaćim namirnicama" voditelj radionice kuharski chef Robert Perić, organizator je Obrtnička škola Slav. Brod, u organizacijskom smislu značajan je i udio Turističkog klastera "Slavonska košarica". I, na kraju, ništa manje važno, ulaz na sve spomenute programe u ta dva dana je besplatan.

Zadnje vijesti

Javni poziv za studente - rad u službi spašavanja na Gradskom kupalištu "Poloj"

Obilježava se Dan Općine Gornja vrba

Policajci ne odustaju od “ulične redukcije”

VIJESTI

Ljetni posao

Javni poziv za studente - rad u službi spašavanja na Gradskom kupalištu "Poloj"

SPORT

Završnica nogometnog Kupa RH za mlađe uzraste

Osijek osvojio kup u sve tri kategorije

FOTO GALERIJA

Obilježava se Dan Općine Gornja vrba

Otvorena izložba fotografija zaštićenih područja Brodsko-posavske županije

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće