Od piva(ra) i vina(ra) i zajedničkog gledanja utakmice do delicija kuharske radionice i svirke rock bendova

Gradska Turistička zajednica Slavonskoga Broda na "Gastrofest u festungu" poziva sve gastroljupce i navijače

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.06.2018
Od piva(ra) i vina(ra) i zajedničkog gledanja utakmice do delicija kuharske radionice i svirke rock bendova


 U prostorima istočne kurtine slavonskobrodske Tvrđave 21. i 22. lipnja bit će prava događanja poslastica za sve koji vole dobro pojesti, dobro popiti, dobro se i ugodno družiti i usto još i za naše "vatrene" zajedno navijati.

U ta dva dana, naime, u tvrđavskim prostorima bit će održana turistička manifestacija pod nazivom "Gastrofest u Festungu", pokrovitelji su Grad Slavonski Brod, trgovačko društvo Komunalac i Glazbeno-umjetnička udruga Slavonski Brod. Za sve koji požele doći bit će priređena prava gastro fešta. Na "meniju" su craft piva Kuće piva, OPG Bošnjak, Beckers i Legionar Osijek, Hepburn Županja, Valens Vinkovci, MPC Požega, Daruvarska pivovara i Pivovara Šibenik. Tko više voli vino bit će i za njih, oriovačka vina ponudit će OPG Vučković i drugi vinari, fastfood će ponuditi ugostitejski obrt "Radost". 

I to nije sve, ističu u gradskoj TZ, predviđen je i bogat popratni program. Naime, 21.lipnja od 18 do 20 sati zabavno muzički mozaički program "Ususret utakmici" uz prigodne nagrade za posjetitelje, voditelj Mario Jurković, iste večeri od 20 do 22 sata u Tvrđavi je organizirano zajedničko gledanje utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva Argentina-Hrvatska" na video-zidu ispred kurtine. Od 22 sata pa do 2 ujutro nastupit će bendovi na rock stageu povodom Svjetskog dana glazbe, svirat će i zabavljati Pasivni pusach, Mašinko, Killed a fox, Plagijat. Sutradan, 22.lipnja od 10 do 18 sati je zabavno-mozaični program uz tamburaški sastav Širok šor, voditelji su Dražen Turina Šajeta i Mario Jurković. Vrlo zanimljiva bit će i prezentacijska edukacijska radionica "Fingerfood s domaćim namirnicama" voditelj radionice kuharski chef Robert Perić, organizator je Obrtnička škola Slav. Brod, u organizacijskom smislu značajan je i udio Turističkog klastera "Slavonska košarica". I, na kraju, ništa manje važno, ulaz na sve spomenute programe u ta dva dana je besplatan.

Zadnje vijesti

Nova pobjeda predkadeta KK Brod

Ako vozite, ne koristite mobitel! Apel iz Slavonskog Broda uz pjesmu popularnog Damira Kedže

Nevjerojatna priča o 26. čovjeku na svijetu i prvom Hrvatu koji je dopješačio do Južnog pola - sam

NAJČITANIJE DANAS

U organizaciji KUD-a Lovor

Obnavljamo baštinu: U Trnjanima održana jedinstvena manifestacija ovakve vrste u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Učenici iz Primoštena i Slavonskog Broda u posjetu Turističkom gospodarstvu Kereković

Jubilarna 10. pečenkijada rekordna po broju ekipa

VIDEO Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otvorila ured u Brodsko-posavskoj županiji

Brojni vjernici hodočastili Gospi Brze Pomoći; svečano misno slavlje predvodio kardinal Vinko Puljić

Na Korzu predstavljene slike iz 3D radionice Filipa Mrvelja