Od petka do nedjelje kadetkinje se bore za završnicu

Pred nama je sportski vikend koji će obilježiti nekoliko sportskih događaja. Prevladava košarka koja se igra u dvorani Vijuš.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 01.02.2019
Od petka do nedjelje kadetkinje se bore za završnicu


Program počinje sutra u 10 sati s utakmicom kadetske lige Slavonije i Baranje koja je ujedno i gradski derbi između kadeta Broda koje vodi Krunoslav Rimac i kadeta Slavonskog Broda 1946 s kojima radi Igor Kovačević. Nakon njih na parket dvorane Vijuš istrčat će početnice Košarkaškog kluba Broda igračice koje su 2005. godište koje se od 12 sati u 2. kolu Panonske lige sastaju protiv mađarskog Pečuha.  

 
Košarkaški program u dvorani Vijuš nastavlja se sutra kada će se igrati utakmice 2. kola poluzavršnice PH za kadetkinje igračice rođene 2002. godine i mlađe. U 15 sati sutra igraju Trešnjevka i Vodice, a nakon njih u 17 sati Brod na Savi i Ragusa iz Dubrovnika. Posljednje 3. kolo na rasporedu je u nedjelju, 3. veljače, dok će od 11 sati snage odmjeriti Vodice i Ragusa, a od 13 sati Brod na Savi i Trešnjevka.
 
Nakon pobjede u Zadru, pred stolnotenisačima Obrtničke škole Brod sutra je utakmica 12. kola HEP Superlige u kojoj je protivnik Vodovod iz Osijeka. Slavonski derebi igra se sutra od 17 sati u dvorani OŠ "Ivan Goran Kovačić".
 
Rukometaši Broda nalaze se u pripremnom periodu za nastavak sezone u Drugoj ligi – istok, dok će sutra od 19 sati na parketu Sportske dvorane Brod u prijateljskom susretu ugostiti Požegu koja se nalazi na vodećoj poziciji u njihovom prvenstvu.                  
 

Zadnje vijesti

Vinari Brodsko-posavske županije uspješno se predstavili u Splitu

Hrvatska u članstvu Ujedinjenih naroda

Zbog norijade sutra će biti zatvoren promet u pojedinim gradskim ulicama

FOTO GALERIJA

Otvorena izložba fotografija zaštićenih područja Brodsko-posavske županije

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada