Očekivani poraz stolnotenisača Slavonskog Broda

Kada su vidjeli s kojom će postavom ove sezone igrati u HEP Superligi, u Stolnoteniskom klubu Slavonski Brod znali su da će teško doći do pobjede. Oni se polako pripremaju za novu sezonu u Prvoj ligi u kojoj će više igrati njihovi mladi igrači Tomi Stanišić i Juraj Lovrić koji ove sezone u HEP Superligi stječu itekako potrebno iskustvo.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.12.2019
Očekivani poraz stolnotenisača Slavonskog Broda
 Do sada su na svih 6 mečeva stolnotenisači Slavonskog Broda doživjeli poraze od kojih je samo u jednom bilo 3:1 i to protiv Požege, dok su svi ostali završili s 3:0 za protivnike. Slično se dogodilo i u 6. kolu u kojem je Vodovod iz Osijeka uvjerljivo slavio s 3:0 protiv oslabljenih Brođana. Naime, domaći su u meč ušli bez dvojice, ovogodišnjih pojačanja iz Zagreba Stanislava Lošića i Karla Frančeca koje su zamijenili mladi domaći igrači Juraj Lovrić i Tomi Stanišić. Najzanimljiviji meč bio je onaj u kojem je Brođanin Tomislav Klaić s 3:2 poražen od Osječanina Vjekoslava Zovka.

Prvi meč između stolnotenisača Slavonskog Broda i Vodovoda iz Osijeka otvorili su domaći mladi igrač Juraj Lovrić i dugogodišnji član Slavonskoga Broda Josip Arbanas koji je na kraju prošle, a uoči ove sezone prešao u Osijek. Na kraju je Arbanas sigurnom igrom slavio s 3:0 u meču te je po setovima imao: 11:2 i 2 puta po 11:5. U drugom meču dana za Brođane je nastupio još jedan mladi igrač Tomi Stanišić kojem je protivnik bio Mario Banek te niti ovdje nije bilo previše uzbuđenja s obzirom da je Banek dobio s 3:0, dok je po setovima bilo: 11:1, 11:5 i 11:4.

U trećem meču mogla se dogoditi velika senzacija. Naime, Tomislav Klaić igrao je protiv najboljeg igrača osječkog Vodovoda Vjekoslava Zovka koji je 4.-ti najuspješniji igrač u Superligi. Klaić je sjajnom taktičkom igrom slavio u prva dva seta, prvo s 11:8, a onda i s 11:5. Nakon toga Zovko je pronašao svoju igru te je preokrenuo meč i rezultat u svoju korist s pobjedom od 3:2. Imao je Klaić još prilika iznenaditi Osječana pogotovo u petom setu koji je završio s 11:8 za protivnika.

Od ove sezone HEP Superliga igra se na drugačiji način kako bi se  skratili mečevi koji su ponekad trajali i do 3 sata. Tako se igra do 3 pobjede te više nema igre parova. Stoga je meč između stolnotenisača Slavonskog Broda i Vodovoda iz Osijeka trajao 45. minuta.

Ekipu Slavonskog Broda očekuje još jedan meč u ovoj polusezoni i to gostovanje u Dubrovniku kod drugoplasiranog Libertasa koji iz 6 utakmica ima 5 pobjeda i 1 poraz. 

Zadnje vijesti

BSK promijenio ime u Marsonia

Upravljajući automobilom u alkoholiziranom stanju i pod zabranom skrivio prometnu nesreću

Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, alkoholizirani vozač izgubio kontrolu na vozilom

VIJESTI

I dalje nadzori prometa

Upravljajući automobilom u alkoholiziranom stanju i pod zabranom skrivio prometnu nesreću

NAJČITANIJE DANAS

Zbog epidemije

Ovogodišnji "Slavonija fest CMC 200" odgađa se do daljnjega, izgledno i otkazivanje

FOTO GALERIJA

Proslavljena 6. obljetnica postava Stope svetog Martina u Lovčiću

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj