Novogradiščanke Lamia i Lana Engerini - blizanke očaravajuće ljepote i zarazne energije

Srednjoškolke, sportašice, djevojke iz susjedstva, po novom i foto modeli, tipično netipične blizanke očaravajuće ljepote i zarazne energije ukras su grada Nova Gradiška.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.12.2018
Novogradiščanke Lamia i Lana Engerini - blizanke očaravajuće ljepote i zarazne energije


 Ne samo da grad krase ljepotom, krase ga svojom posebnošću, inteligencijom, šarmom, aurom kojom zrače i to puta dva, piše portal radioNG.hr.

Blizanke egzotičnog izgleda rodom su iz Nove Gradiške, ni manje ni više ovo je njihov grad i država koje vole više od ikojeg drugog, više od očeve rodne Sirije, više od Njemačke u kojoj im je živjela majka, više od ikojeg grada ili države. Dobro, osim Zagreba s kojim su posebno vezane jer im ondje žive brat i sestra.

Ponos su i dika Lamia i Lana ne samo roditeljima i braći i sestrama, da još jedan brat i sestra obogaćuju život ovih mladih djevojaka, nego i svog Ženskog odbojkaškog kluba Nova Gradiška.

Blizanke, svaka sa svoje pozicije, a ponekad i jedna drugoj kao zamjena velika su pomoć svom odbojkaškom klubu u ostvarivanju vrhunskih rezultata, jer, uz ples, odbojka je njihova velika ljubav.

Ljubav prema sportu, ali i uspjesi prepoznati su u djevojkama i od strane grada koji ih je nagradio titulama najboljih sportašica Nove Gradiške.

Veliku nagradu Lani je nedavni pružio i Jet set magazin ponudivši joj snimanje za njihov editorijal i ostvarivši joj time veliki san onda kada se najmanje nadala.

“Zapazio me suradnik Jet set magazina na busu za Gradišku” – skromno se pohvalila Lana, no samo je bilo pitanje vremena kada će nesvakidašnja ljepota ove djevojke završiti na nekoj od naslovnica, neskromno tvrdimo mi.

Karakterno prema svijetu otvorenija Lana i razboritija Lamia nerazdvojan su dvojac pa se tako uspjehom jedne uvijek ponosno hvali druga sestra, jer jedna su drugoj, tvrde, najveća podrška.

Slične, a različite, uvijek jedna drugu savjetuju, pomažu i guraju naprijed.

“Ne možemo si zamisliti život jedna bez druge” -kazuju još uvijek srednjoškolke koje svoj životni put planiraju nastaviti zajedno, možda ne na istom fakultetu, ali zasigurno u istom gradu, no uvijek će se rado vraćati, gdjegod da ih put odveo, u svoju rodnu Novu Gradišku -poručile su.

foto; radioNG.hr

Zadnje vijesti

Biskup Janjić u rodnim Vidovicama proslavio zlatni jubilej

Još jedan 'genijalac' pokušao ishoditi novu vozačku dozvolu, iako mu je stara oduzeta u Italiji

Prošle godine u Brodsko-posavskoj županiji 230 razvoda

FOTO GALERIJA

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save