Novogradiščanka Nikolina Milak u finalu Miss Economic World

Miss Economic World prvenstvo nije samo izbor, to je kulturna olimpijska igra među ženama umjetnicama sa snovima da se podrži svjetska ekonomija.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.05.2021
Novogradiščanka Nikolina Milak u finalu Miss Economic World


 Miss Economic World je veza s influencerima iz cijelog svijeta. To je kulturna olimpijada među svim zemljama. Odavanje priznanja mladoj umjetnici koja podržava svjetsku ekonomiju.

Miss Economic World organizira Superstar Art Foundation. Konačna nagrada je Superstar Contribution Award - Miss Economic Award.

Međunarodna filmska producentica May Liu osnovala je Miss Economic World 2020. godine kako bi pomogla umjetnicima da ostvare svoje snove.

"Postoji mnogo izbora ljepote koji pokušavaju iskoristiti ljepotu na razne načine. Iznova zamišljamo koncept da bismo se umjesto toga usredotočili na ekonomski utjecaj žena na globalnom tržištu, online i offline." rekla je May za Scarlett Communicatons.

Izbor za Miss Economic World organizira Superstar Art Foundation, dobrotvorna neprofitna organizacija sa uredom u Rockfeller Plazi u New Yorku.

Na natjecanju sudjeluje i Novogradiščanka Nikolina Milak.

Nikolinu je za ovo natjecanje odabrala nacionalna direktorica za Miss Economic World, Svetlana Gavrilović, koja se i sama natjecala prošle godine i osvojila visoko 4.mjesto u konkurenciji sa 54 zemlje. Ovo je prvi put da se predstavnice Hrvatske natječu za Miss Economic World, a Nikolina je zapravo jedna od dvije natjecateljice iz naše zemlje koje će se pojaviti na ovom izboru.

Nikolina Milak(29), rodom iz Nove Gradiške, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote "Ministry of Beauty", u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom cijenjenih Borisa Čavline i Silve Stojanović.

Od jezika govori engleski i njemački, dok su joj hobiji trčanje, biciklizam i yoga.

Cilj joj je još više uspjeti u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambassador jedne od prestiznih kozmetickih kuća.

Myriam Adda, natjecateljica iz Francuske, je prošle godine postala prva Miss Economic World.

Ovim putem Vas pozivamo da glasate za Nikolinu na sljedećem linku, sve što je potrebno je samo pritisnuti srce iznad objave.

Zadnje vijesti

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Počinje natječaj za udruge u sklopu projekta "Žuta točka"

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška