Novogodišnje odluke, još jedna u nizu ili Jackpot

Približava se Nova godina. Reklamni leci prepuni su sportske opreme na akciji, kućne teretane se pomalo pune i spremni smo svi zakoračiti u dobro poznatu ‘ove godine ću omršaviti’ bajku.

Autor: bportal | Datum objave: 28.12.2016
Novogodišnje odluke, još jedna u nizu ili Jackpot


 Možda je ovo trenutak u kojem trebate još jednom razmisliti i svoje teško zarađene novce ne bacati tek tako na set bučica od jednog kilograma koje ćete dva puta uzeti u ruke, a onda će stajati u kutu i skupljati prašinu. Bio bi to uludo potrošen novac pogotovo kada znamo da se prije par tjedana otvorio najveći centar grupnih treninga u Slavonskom Brodu i široj okolici!

Spartan treninzy by Tomislav Siser već su sinonim za najbolju vrstu grupnih treninga i od ovog mjeseca nalaza se na novoj adresi. Na Koloniji, na adresi Mate Ujevića 18, zainteresirane će dočekati već dobro uigrani tim licenciranih trenera koji se svakom polazniku posvećuju potpuno individualno. Različiti programi su namijenjeni za svaku životnu dob, od 15 godina do 60 godina, te su prilagođeni i za žene i muškarce. 

Nova sezona potvrdila je da je poslovni potez ove uigrane ekipe bio točno ono što je Brođanima trebalo - broj polaznika je vrtoglavo porastao, a svi komentari su izrazito pozitivni. Upravo zato Tomislav Siser i njegova ekipa pozivaju vas da ne bacate novce na kataloške proizvode već da došetate do novog prostora i upišete se u početničke programe: Spartan Senior i StartOUT. Naravno, za one koji ipak imaju koju utakmicu u nogama, tu su još i Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift. Punih 180m2 nove dvorane neće vas razočarati, a za Vašu novogodišnju odluku učinit će mnogo više od jeftinog sportskog kataloga.

Nove grupe startaju već 9. siječnja, ali upisi i rezervacije termina kreću već danas! Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com, porukom ili pozivom na broj  098/226-558, kao i putem Facebooka. Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu.

Bolju novogodišnju odluku nećete donijeti!

Zadnje vijesti

Mladi poljoprivrednici, od sutra kreću prijave na natječaj podmjere 6.1.1.

VK Marsonia organizira tradicionalni turnir "Tintilinić 2018."

Uništavanje prirode na štetu leptira i kukaca značio bi kraj i samog čovječanstva

VIJESTI

Na natječaj se mogu prijaviti stariji od 18 i mlađi od 40 godina

Mladi poljoprivrednici, od sutra kreću prijave na natječaj podmjere 6.1.1.

SPORT

Nastupaju ekipe iz Sarajeva, Malog Lošinja, Siska, Zagreba, Osijeka i Sl. Broda

VK Marsonia organizira tradicionalni turnir "Tintilinić 2018."

NAJČITANIJE DANAS

Četvrtkom u Gradskoj knjižnici

Projekt ženskom stranom književnosti dovodi Ivanu Šojat

FOTO GALERIJA

Zaustavio se pad broja obrtnika, mlade se potiče na upisivanje obrtničkih zanimanja

Mladi vaterpolisti u Korčuli

Slavonski Brod svečano zaplovio u svijet bajki Ivane Brlić-Mažuranić

Jedna osoba ozlijeđena u sudaru automobila i motora u Gupčevoj

Na natjecanju Lash Challenge Croatia najbolji u ugradnji trepavica