Novi poraz prve ekipe! Najmlađi kadeti 3 medalje na turniru regije!

Prva ekipa STK Slavonskog Broda u subotu je upisala novi poraz u susretu 6. kola Superlige protiv Požege. Najmlađi su kadeti nastupili na otvorenom regijskom turniru te pokupili 3 medalje.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.11.2019
Novi poraz prve ekipe! Najmlađi kadeti 3 medalje na turniru regije!


 U subotu je u dvorani OŠ Ivan Goran Kovačić odigran susret 6. kola HEP Superlige između Slavonskog Broda i Požege. Požega je u meč ušla s ulogom favorita te je do kraja meča opravdala tu ulogu pobjedom od 3:1. Meč su otvorili Stanislav LOŠIĆ i Luka MATEŠA, a slavio je Mateša s 3:0. Sljedeći su na teren izašli Karlo FRANJČEC i bivši igrač Slavonskog Broda Dominik ZELJKO, a bez većih je problema pobjedio gost za vodstvo Požežana 2:0. Nadu domaćem timu vratio je Tomislav KLAIĆ pobjedom protiv debitanta u Superligi Luke KOVAČEVIĆA u napetom meču s 3:1. No, ni to nije bilo dovoljno jer je u zadnjem meču Zeljko svladao Lošića za konačnu pobjedu gostiju 3:1. Idući susret je za dva tjedna u Rijeci.

Najmlađi su kadeti u “akciji” bili u nedjelju, na otvorenom regijskom turniru. Najdalje je dogurao Karlo FILKOVIĆ koji je sigurno prošao grupu i prvo kolo da bi bio zaustavljen u finalu za drugo mjesto. Kristijan ČOLIĆ i Venio ČABRAJA nisu uspjeli proći grupu pa su otišli u utješni dio turnira. U prvom su kolu odigrali međusobni susret, a bolji je bio Čolić. Čabraja je osvojio broncu, a Čolić srebro u utješnoj kategoriji.

Zadnje vijesti

Deseti dobrotvorni malonogometni turnir na Koloniji: Igramo za Luku!

Slavonski Brod na četvrtom mjestu po smanjenju broja stanovnika

Održan prvi ronilački tečaj za hitna spašavanja u Slavonskom Brodu

FOTO GALERIJA

Održan prvi ronilački tečaj za hitna spašavanja u Slavonskom Brodu

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno