Novaković još jednom za povijest

Juniorski prvak Europe iz Slavonskog Broda - Antun Novaković - još jednom za povijest!

Autor: Olja Terzić | Datum objave: 28.05.2016
 Kajak mu je ljubav već devet punih godina. Osvojio je niz medalja, a prošle godine uzima naslov juniorskog prvaka Europe. Mladi kajakaš 18-godišnji Antun Novaković i ovih dana pisao je povijest kada je imao čast boriti se za natjecanje najvišeg niovoa, kao što su Olimpijske igre.  A sve je krenulo u Brodu na Savi.

U kojem je rođen Antun Novaković, mladi kajakaš koji već devet godina ne prestaje nizati rezultate kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. 

Mukotrpan rad, trud, odricanja i prije svega, kako i sam, kaže, ljubav prema kajaku doveli su ga u njegovoj 18. godini života do borbe za natjecanje najvišeg nivoa - Olimpijske igre. 

Iako taj san još neće ostvariti. Njegov talent, ustrajnost i želja za uspjehom, ne sumnjamo, zasigurno će ga u skoroj budućnosti dovesti do najsjajnije svjetske medalje.

Što nam je rekao pogledajte u prilogu, a cijelu reportažu možete pogledati danas u 18:30 na SBTV-u u emisiji Ja sam budućnost.

Zadnje vijesti

VIDEO: Čestitka Hrvatske vojske povodom Dana državnosti

Konstituiran višestranački Sabor i uvedena Kuna kao valuta RH

Hrvatskoj 10 milijardi eura iz europskih sredstava za gospodarski oporavak, još najmanje toliko i za sedmogodišnji proračun

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“