Nova vrijedna donacija slavonskobrodskoj Općoj bolnici

Odjel otorinolaringologije slavonskobrodske Opće bolnice od danas se može pohvaliti još jednim suvremenim medicinskim uređajem. Riječ je o endoskopskoj kameri i aparatu za dijagnostiku i kirurško liječenje malignih bolesti glave i vrata. Novi je endoskopski uređaj vrijedan 100 tisuća kuna, a nabavljen je zahvaljujući donaciji županijske Lige za borbu protiv raka.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 18.05.2017
Ovo je još jedna, ali ne i zadnja, u nizu brojnih akcija Lige za borbu protiv raka slavonskobrodskoj općoj bolnici, i to u godini obilježavanja 50. obljetnice osnutka i plemenitog rada Lige. 

 
Rotari klub Slavonski Brod, Udruga branitelja Gradske plinare Zagreb, Brod plin, KUD Ivan Meštrović iz Vrpolja, Đuro Đaković Montaža i brojni drugi građani donirali su sredstva potrebna za kupnju ovog vrijednog uređaja. 
 
Odjel otorinolaringologije opremljen je na razini kliničkih centara. Vrhunski sofisticiranom opremom i uređajima europskih i svjetskih standarda upravlja stručno i educirano medicinsko osoblje i liječnici koji samo na ovom odjelu brodske bolnice godišnje obave oko 1600 operativnih zahvata.
 
Liga za borbu protiv raka Brodsko posavke županije i dalje nastavlja s prikupljanjem donacija za nabavku sve potrebne medicinske opreme i vrhunskih uređaja za brodsku Opću bolnicu.  I sve je više onih koji prepoznaju to plemenito djelo. 
 

Zadnje vijesti

Vozio unatoč izrečenoj zaštitnoj mjeri zabrane upravljanja motornim vozilom

U Štamparevoj teško ozlijeđen 86-godišnji biciklist

Direktor brodske tvrtke skupo platio kupovinu zaštitnih maski koje nije dobio

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline