Nova velika priznanja za Mihaelu Lazić

ŽKK Brod na Savi ovih dana opet ima razloga za ponos i slavlje.

Autor: Ivan Čalić | Datum objave: 04.05.2019
Nova velika priznanja za Mihaelu Lazić
 Naime jučer je Mihaela Lazić u Zagrebu primila priznanje za najboljeg strijelca protekle Prve lige za žene. Uspjeh je tim veći zna li se da je Mihaela već 3 godine za redom najbolja strijelkinja Prve lige, tek u prvoj našoj sezoni je bila druga. Djevojka koja noseći igru ekipe svake večeri isporučuje u prosjeku preko 20 poena pravi je primjer svim ostalim curama kako se pristupa športu i koliko se ulaže u rad i izgradnju talenta.

Kao najveća nagrada za sav trud i samoprijegor u košarkaškim, postignućima prije 3 dana došao joj je poziv izbornika Hrvatske seniorske reprezentacije gosp Stipe Bralića za pripreme koje započinju 20. svibnja 2019. u Daruvaru.

"Nitko sretniji od Mihaele i ponosniji od svih nas u Brodu na Savi, a nije to samo ponos za klub nego i za njezin grad Slavonski Brod", kažu u ŽKK Brod na Savi. 

Znamo li da Mihaela za koji dan odlazi u Ameriku na ogledni posjet sveučilištu South Florida, a da i dalje stoji poziv i sveučilišta Duquesne iz Pittsburgha i njihovog trenera Dan Burta možemo joj samo čestitati i poželjeti puno zdravlja, a Gospodin neka ju vodi u odlukama i čuva na njezinu putu. 

Mihaela Lazić još samo u Nedjelju na juniorskom izlučnom turniru regije Istok u svom gradu nastupa za Brod na Savi.

Dođite i pogledajte još jednom kapetanicu Magic Mihu i njene Bensice!

Zadnje vijesti

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

Aktivan sustav e-Propusnica

Zadužene knjige produžene do 30. svibnja, nema naplate zakasnina od 15. ožujka

VIJESTI

Nove mjere pomoći poljoprivrednicima

Odgoda povrata duga, otkup mlijeka i poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, osnivanje digitalne tržnice, potpore biljnoj proizvodnji i stočarstvu

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji