Nova uvjerljiva pobjeda juniora Rekord Tima iz Oriovca

U košarkaškoj ligi Slavonije i Baranje za juniore u kojoj nastupaju igrači koji su rođeni 2002. godine i mlađi Rekord Tim iz Oriovca igra izvan konkurencije.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 13.03.2021
Nova uvjerljiva pobjeda juniora Rekord Tima iz Oriovca


 Oni imaju nekoliko igrača koji su stariji od 2002. godišta te se njihov plasman ne računa u konkurenciji, međutim, s obzirom da nema seniorske lige, ova juniorska za njih je odlična jer imaju utakmice. Osim toga bilježe pobjede, pa su tako u ovom 13. kolu na domaćem parketu s 95:79 nadigrali Vinkovce.

Bila je to još jedna dobra predstava juniora Rekord Tima koje vodi Filip Žugić i koji su zabilježili 4. uzastopnu pobjedu. Vinkovci koji se nalaze u sredini prvenstvene ljestvice samo su u početku zaprijetili, dok je sve ostalo bilo u znaku Oriovčana koji su dominirali. Njihova prednost stalno je rasla, a s obzirom da se gostima ovaj poraz neće računati u tablicu za konkurenciju već izvan nje, onda su i oni prigodu dali mlađim igračima koji manje igraju tijekom sezone. Slično je pred kraj utakmice napravio i domaći trener Žugić koji je minute dao: Borni Bašiću, Janu Mileusniću i Borni Pernaru, dok nije bilo: Svana Stojsavljevića, Josipa Matića i Filipa Kraljevića.

Utakmicu su bolje otvorili Vinkovci koji su imali vodstvo od 8:2, dok su juniori Rekord Tima nakon toga vrlo brzo proigrali. To im je donijelo vodstvo od 28:22 koje su imali nakon prve četvrtine, da bi u drugom periodu nastavili s dobrom igrom te se s 52:39 za Oriovčane otišlo na poluvrijeme. U nastavku su igrači trenera Filipa Žugića nastavili dominirati pogotovo pod košem Matko Jagar i Patrik Čukić za koje gosti iz Vinkovaca nisu imali rješenja. Još su pomogli vanjski igrači Hrvoje Raspasović i Dominik Šikić pa su tako domaći treću dionicu dobili s uvjerljivih 27:13 što im je osiguralo veliku prednost od 79:52 uoči posljednje četvrtine. Ta razlika otišla je i do najvećih +31 u 34. minuti košem Jagara za 93:62, a onda su Vinkovčani u završnici nakon serije od 17:2 malo ublažili poraz na konačnih 95:79. Kod juniora Rekord Tima je Matko Jagar postigao 34, Dominik Šikić 18, Patrik Čukić 16, a Hrvoje Raspasović 15 koševa.

U sastavu juniora Vinkovaca izdvojila su se 3 igrača koja su ostavila najbolji dojam. Tako je Dominik Lučić ubacio 27, Rene Ramljak 20, a Jakov Vujeva 19 poena.

Na ljestvici izvan konkurencije u Ligi juniora Slavonije i Baranje mladi košarkaši Rekord Tima nalaze se na 2. mjestu sa 7 pobjeda i 3 poraza, dok je vodeća Marsonia koja iz 9 utakmica ima sve pobjede. Baš ove nedjelje, 14. ožujka u Oriovcu se u derbiju kola od 16 sati sastaju Rekord Tim i Marsonia. 

Zadnje vijesti

Nezakonito isplatili više milijuna kuna s računa trgovačkih društava i oštetili državni proračun

"Cilj nam je postati najmoderniji regionalni obrazovni centar na području Slavonije i Baranje"

Dubrovnik deblokiran nakon osmomjesečne opsade

FOTO GALERIJA

Završeni infrastrukturni radovi na obnovi zapadnog dijela Sjevernog kavalira

Osnovan Stručni savjet ogranka Hrvatskog generalskog zbora za Slavoniju i Baranju

Dovršena istočna tribina na novim terenima ŠRC „Klasije“

Vanesa Tot i Gabrijel Veočić najbolji sportaši Slavonskog Broda, ekipe odbojkaši Marsonije i košarkašice Broda na Savi

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima