Nova hit predstava "Otpisane" nasmijala brodsku publiku

Brodska publika u ponedjeljak je uživala u novoj hit predstavi Teatra Moruzgva iz Zagreba. Riječ je o kazališnoj uspješnici "Otpisane" s Ecijom Ojdanić i Slavkom Sobinom u glavnim ulogama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.11.2019
 Kako nasmijati i zabaviti, a s druge strane publici postaviti neka ozbiljna pitanja i natjerati ih da promisle o svojim moralnim vertikalama – to je sve zajedno uspio glumački tim Kazališta Moruzgva u najnovijoj hit predstavi "Otpisane".

Do tog rješenja gledatelje u kazalištu očekuje niz nepredviđenih trenutaka, prevrata, komičnih situacija. Sirijski migrant Hassan kojega je utjelovio Slavko Sobin unosi pravu pomutnju u jedan zagrebački dom.  Uz Eciju i Slavka u predstavi glume Petra Dugančić i Erna Rudnički. Glumački tim koji je ovu predstavu premijerno odigrao u listopadu 2017. godine, a do sada s njom prošao cijelu Hrvatsku. Predstavu "Otpisane" Kazalište Moruzgva radilo je u koprodukciji sa Scenom Gorica. U potpunosti je hrvatski proizvod. 

Kazalište Moruzgva postoji 10 godina i do sada su odigrali 12 predstava. Od toga 10 su praizvedbe hrvatskih autora. Predstava "Otpisane" četvrta je njihova predstava koja je doživjela više od stotinu izvedbi. 

Zadnje vijesti

Jedna novooboljela osoba od SARS-CoV-2 u protekla 24 sata

Mile Maras najbolji senior, Stjepan Damjanović junior na šahovskom turniru povodom Dana pobjede

Nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe lako sa Slobodnicom

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu