Nova hit predstava "Otpisane" nasmijala brodsku publiku

Brodska publika u ponedjeljak je uživala u novoj hit predstavi Teatra Moruzgva iz Zagreba. Riječ je o kazališnoj uspješnici "Otpisane" s Ecijom Ojdanić i Slavkom Sobinom u glavnim ulogama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.11.2019


 Kako nasmijati i zabaviti, a s druge strane publici postaviti neka ozbiljna pitanja i natjerati ih da promisle o svojim moralnim vertikalama – to je sve zajedno uspio glumački tim Kazališta Moruzgva u najnovijoj hit predstavi "Otpisane".

Do tog rješenja gledatelje u kazalištu očekuje niz nepredviđenih trenutaka, prevrata, komičnih situacija. Sirijski migrant Hassan kojega je utjelovio Slavko Sobin unosi pravu pomutnju u jedan zagrebački dom.  Uz Eciju i Slavka u predstavi glume Petra Dugančić i Erna Rudnički. Glumački tim koji je ovu predstavu premijerno odigrao u listopadu 2017. godine, a do sada s njom prošao cijelu Hrvatsku. Predstavu "Otpisane" Kazalište Moruzgva radilo je u koprodukciji sa Scenom Gorica. U potpunosti je hrvatski proizvod. 

Kazalište Moruzgva postoji 10 godina i do sada su odigrali 12 predstava. Od toga 10 su praizvedbe hrvatskih autora. Predstava "Otpisane" četvrta je njihova predstava koja je doživjela više od stotinu izvedbi. 

Zadnje vijesti

Policajac educirao učenike u programu “Školski medni dan i promocija hrvatskih pčelinjaka“

Ukrajina priznala nezavisnost Hrvatske

Domaći poraz kuglača Slavonca iz Bukovlja za kraj polusezone

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos