Nova hit predstava "Otpisane" nasmijala brodsku publiku

Brodska publika u ponedjeljak je uživala u novoj hit predstavi Teatra Moruzgva iz Zagreba. Riječ je o kazališnoj uspješnici "Otpisane" s Ecijom Ojdanić i Slavkom Sobinom u glavnim ulogama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.11.2019
 Kako nasmijati i zabaviti, a s druge strane publici postaviti neka ozbiljna pitanja i natjerati ih da promisle o svojim moralnim vertikalama – to je sve zajedno uspio glumački tim Kazališta Moruzgva u najnovijoj hit predstavi "Otpisane".

Do tog rješenja gledatelje u kazalištu očekuje niz nepredviđenih trenutaka, prevrata, komičnih situacija. Sirijski migrant Hassan kojega je utjelovio Slavko Sobin unosi pravu pomutnju u jedan zagrebački dom.  Uz Eciju i Slavka u predstavi glume Petra Dugančić i Erna Rudnički. Glumački tim koji je ovu predstavu premijerno odigrao u listopadu 2017. godine, a do sada s njom prošao cijelu Hrvatsku. Predstavu "Otpisane" Kazalište Moruzgva radilo je u koprodukciji sa Scenom Gorica. U potpunosti je hrvatski proizvod. 

Kazalište Moruzgva postoji 10 godina i do sada su odigrali 12 predstava. Od toga 10 su praizvedbe hrvatskih autora. Predstava "Otpisane" četvrta je njihova predstava koja je doživjela više od stotinu izvedbi. 

Zadnje vijesti

Plaćaju li Brođani račune na vrijeme?

14. Vinobus Radio Slavonije spreman za putovanje!

Građani ne odgovarajte na razne oblike internetskih prijevara

FOTO GALERIJA

Potpisani ugovori za čak 79 stipendija studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici