Nogometna akademija NOPO Legen broji 110 polaznika u 5 kategorija

Za Nogometnu akademiju NOPO Legen iz Gornje Vrbe najvažnija vijest od kako postoje je da su postali punopravni članovi liga u Nogometnom središtu Osijek.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 10.01.2022
Nogometna akademija NOPO Legen broji 110 polaznika u 5 kategorija


 U 5 kategorija imaju 110 polaznika o kojima brinu treneri po uzrasnim kategorijama. Tako limačiće vodi Berislav Baričević, a limače Berislav Petrović, dok je za mlađe pionire zadužen Kristian Šimić. Stariji pioniri i kadeti u rukama su Brune Lucića, dok je tajnik Karlo Baričević koji uskače i pomaže svim trenerima u radu. U NOPO Legenu mislili su i na vratare s kojime rade iskusni Petar Perković i mladi Stjepan Zeba.

Ove zime nije bilo puno malonogometnih turnira, pa su tako nedavno nastupili na Božićnom turniru u Slavonskom  Brodu s kadetima, starijim i mlađim pionirima koji su na kraju osvojili 2. mjesto. Ovaj vikend igraju na Humanitarnom malonogometnom turniru na Koloniji sa 4 kategorije i to: limačima, starijim i mlađim pionirima te kadetima.

Svi polaznici Nogometne akademije NOPO Legen dolaze iz 9 naselja, dok ih je najveći broj iz Gornje Vrbe i Slavonskog Broda, a ostali su iz: Brodskog Varoša, Ruščice, Klakara, Oprisavaca, Stružana, Gornje Bebrine, Zadubravlja i Bickog Sela.

U pripreme za nastavak sezone polaznici Nogometne akademije NOPO Legen krenuli su u ponedjeljak, 3. siječnja, dok bi im u ožujku trebala početi natjecanja. Zbog Covida upitno je održavanje njihovog dvoranskog Zimskog malonogometnog Legen kupa koji se u pravilu uvijek održava krajem siječnja.

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu